Elm327 Obd2 Bluetooth Araç Kontrol Cihazı Hakkında

kadir5050

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar 20-25 tl satılan odb2 cihazlardan daha önce alan ve kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacaktı.
bu cihazların fiyatları cok ucuz oldugundan dolayı pek iş görmez düşüncesindeyim. Bluetooth ile bağlanmasına kadar güvenim pek yok.

Cihazı alma amacım kaldırıma tamponu sürtmemden dolayı Airbag ışıgı yandı. Bunu söndürür mü ? Bu cıhazların bazıları turkce bazıları son surum falan dıyorlar. ne kadar önemli bir özellik bilmiyorum ama faydalı bır urun mu?

Aracım:
Opel Vectra C 2003 model.

elm327 usb üzerinden bağlanan cihazlardan kullanıyorum çin sitesinden aldım astra g 'de arıza okuma ve ışık söndürme işleri için kullanıyorum,astra j'yede bağladım denemek için,scan master diye bir yazılım çıktı ürünle gelen cd içinden onu kurdum yazılım içinde birçok araç markası vs. var fakat belirttiğim gibi astra G ve J dışında bir araca bağlamadım.

genelde motor arızalarını görüp silebilien bir cihaz diye biliyorum ben. airbag için işe yaramayabilir

Arkadaşlar 20-25 tl satılan odb2 cihazlardan daha önce alan ve kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacaktı.
bu cihazların fiyatları cok ucuz oldugundan dolayı pek iş görmez düşüncesindeyim. Bluetooth ile bağlanmasına kadar güvenim pek yok.

Cihazı alma amacım kaldırıma tamponu sürtmemden dolayı Airbag ışıgı yandı. Bunu söndürür mü ? Bu cıhazların bazıları turkce bazıları son surum falan dıyorlar. ne kadar önemli bir özellik bilmiyorum ama faydalı bır urun mu?

Aracım:
Opel Vectra C 2003 model.

Corsa D aracımda kullanıyorum. Bluetooth ile telefona bağlanıyor, telefona kurduğum program ile de araç üzerinde bulunan sensörlerden gelen verileri okuyup arıza taraması yapabiliyorum.

Faydalı olup olmayacağı ne için kullanacağına göre değişir. Yaptığı en önemli iş arıza taraması yapması, zaten araç üzerinde değişiklik yapacak teknik kapasitede bir cihaz olmadığı için fiyatı 20-25 lira.

2012 Astra H aracımda arıza ışığı söndürmede kullanıyorum. İşe yarıyor.

tüm cevaplar için tşk ediyorum

2000 model omega da işime yaramadı ,ne yaptıysam aracı görmedi ben olsam sizin yerinizde daha kapsamlı olan OP-COM u tercih ederim onun da çin versiyonu 80-100 TL arasında,alttaki linke bakabilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/op-com-opel-ariza-tespit-cihazi-opcom-turkce-222734060?gclid=CJGL1-rgz8wCFRSNGwodT14AkA&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252887*22324021167*58375872927*pla**pla-79002696447&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

Bende kullanıyorum ama bazı hataları göstermiyor. Gaz fren ile çıkan 111306 hatasını görmüyor. Yetki alanı dar. Geçenlerde hava yastığı arızasınıda göstermemiş. Tech2 de çıkmıştı.

Geri