Elveda Opelim.net!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar, aranızdan süresiz olarak ayrılıyorum. Yeliz Can'dan üyeliğimin iptalini istedim ama kabul etmedi, ayrılmamı istemedi. Sizlerle aramı iyi tutabildiysem ne mutlu bana. Bana herhangi bir konuda kırılan, onu üzdüğüm arkadaşlar varsa ki vardır, onlardan çok özür diliyorum. Lütfen beni affedin, hakkınızı helal edin. Çok güzel vakit geçirdim bu sitede. Nerdeyse 1 sene olacak bu sitedeyim. Çok iyi ve faydalı bir site. Hepinizde çok iyi insanlarsınız..

Kısa kesiyim, hepinize hayırlı günler dilerim. Bu forumu hiç unutmayacağım...

burak saçmalama nereye şimdi olmuyor ama

hayırdır problem nedir?

hayırdır burak,mutlaka bir bildiğin vardır ama böyle olmaz buraya yazamazsan pm at neden iptal istiyorsun bir süre ara ver sonra tekrar gözden geçir kararını bence

Arkadaşlar ilginize çok çok çok teşekkür ediyorum. İyi düşündüm, bazı nedenlerden dolayıda siteye vakit ayıramayacağım. Hepiniz kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun. Yolunuz açık olsun, işiniz gücünüz rast gitsin inşallah. Hakkınızı helal edin..

müdürüm daha yeni tanışmıştık nereye böyle :)

Allah senin de işini gücünü rastgetirsin Burakcım.Biz burada ve sana yüreğimiz daima açık bekleyeceğiz.Sevgiyle kal

Nereye kardeşim, daha çok erken, şakanın sırası değil. Seni aramızda görmekten çok mutluyuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri