Elveda Opelim.net!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence böyle bi konu açıldığı zaman sebebide sölenmeli..yada böyle bi konu açılmamalı... millet merak ediyo..

ayrılmak ıstemesının bence 3 nedeni var
1.ve en buyuk olasılık yeliz hanımla polemik yasadı nereden cıkardın dıye sorarsanız bakın yeliz can demiş burak o kadar samımıydıkı yeliz abla yada yeliz hanım derdi
2.renault sıtesınden uyarı aldı ya renault cu olacaksın yada opelcı dıye oda renaultu sectı
3.ıse sanırım o buyuk vectra askı bıttı

İlahi bülent
Burak'ın profilde Otomobil: Laguna yı görünce benimde ilk alıma gelen buydu
Artık burak loves renault olmuş diye düşünüyordum
Ama forma aktif olarak katıan 7000 in üzerinde sjı olan biri için burada hiç bir forumda bulunmayan arkadaşlık ortamı aractan daha değerli dir diye düşünüyorum. Emnim farklı bi nedeni vardır.

Bukadar sevildiğinin farkında mıydı acaba.. Açıp bu yazıları okuyunca eminim çok şaşıracak
Burak evine dön...

Altaki burak'ın açtığı ankete EVET diyenler el kaldırsın bakim.
Buragı kaybetmemize sebep bu anket mi.?

2009 Yeni Laguna Coupe'yi Beğendiniz mi?
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=33227

Son düzenleme:
ben kisa suredir uye olmama ragmen buradaki arkadasligi ve yardimlasmayi en kral sitelerde dahi gormedi seviyesiz tartismalara dahi sahit olmadi burakda genelde konulara yardimci olmaya calisan bi arkadasimizdi rastladigim kadariyla ama gidecegini zannetmiyorum

Burak abicim böle çekip gitmek olmaz veya olmamalı işlerimin yoğunluğundan giremem demişsin boş bulduğun vakitlerde girersin :sorry: gerçekten çekip gitmek olmaz zaten düzenli takip eden kaç kişi kaldı :( çekip gitmen gerçekten üzecektir :sorry:

Burak,

Gidersen varya...

hayırdır inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri