bence galericileri bu duruma sevk eden bizleriz. herkes de bir boya takintisi bir kilometre takintisi. araba saglikli gidiyormu duzgun duruyormu sagi solunda pas dokuk curuk varmi bakacagimiza kilometreye ve boyanmis parca adedine gore ahkam kesiyoruz. iyi yapiyolar bence. oyle seye boyle sey diye bir laf vardir. aynen onu uyguluyolar. bana bir kisi ciksin desin ki ben araba alirken gider kompresyon degerlerini olctururum.. yada dur dur vazgectim bir kisi desin ki arabanin altina yatar sasilerine bakarim. o yuzden lafta ahkam kesene kazik atacaksin arkadas. uyuz oluyorum oyle atip tutanlara araba alirken. adam geliyor diyor e sen burayi boyamissin neden boyadin. yahu soyluyorum sag onden dokundurdum carpma yok. ama degistirmissin diyor. e servise goturunce adam onu cekiclemekle ugrasmiyor degistiriyor ben ne yapayim. e o zaman daha buyuktur darbe. ulan simdi bu adama gelde yalan soyleme. alacaksan bak dene al. almayacaksan defol git de diyemiyorsun.. hakediyoruz biz hakediyoruz.
Kesinlikle katılmıyorum!
Olur mu öyle şey yahu?
İnsanımızın bu tür huyları var elbette ama hiçbir gerekçe "kul hakkı"nı haklı göstermez.