Emektar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ghent

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opc'yi garaja kapattıktan sonra bizimle beraber 10.yaşını kutlayan , babamın emektar aracını kullanıyorum birkaç gündür :) opcden sonra gayet konforlu geldiği için pek bırakmaya niyetim yok açıkçası..Beni asıl şaşırtan yanı da 6.9 lt/100km yakıt değeri oldu..
Sunroof açık yayıla yayıla gitmek bir başkaymış :D

Bende dedim madem kullanacağım,aylardır yıkama yüzü görmeyen bu emektarı bugun iyice bir temizleyeyim...Gidip yıkattıktan sonra bir güzel Meguires NXT uyguladım :)

Bir süre bununla takılmayı planlıyorum...Hatta takılmayı geçtim,modifikasyon bile uygulayabilirim ... Bazı planlarım :)

*3 kol,Passat Highline Deri direksiyon
*Orjinal Mercekli far + xenon :)
*Maun kaplamaları karbona çevirmek :)
*Aynaların karbon kaplanması
*Teyp montajı belki
*Park sensörü montajı
*Çok uçuk değilse fiyatları aşağıda göreceğiniz jantları takmayı planlıyorum:)

Tabi babam kesmez ise beni bunları uyguladıktan sonra :D

Birkaç resim :)

2rpv5ec.jpg

210hkwg.jpg

2yoxt9s.jpg

wv65ih.jpg

vhfhw6.jpg

5lyqop.jpg

2rpec05.jpg

246quc9.jpg

Bunlar da almayı düşündüğüm jantlar...

İyi seyirler :)

Son düzenleme:
Yazıktır tertemiz araba işte niye rahatını bozuyorsun ki. Bak 11 yıldır durmuş sen niye bozacaksın şimdi.

Ahmet Altınçubuk

Yazıktır tertemiz araba işte niye rahatını bozuyorsun ki. Bak 11 yıldır durmuş sen niye bozacaksın şimdi.

Direksiyon kötü durumda..Soyulmuş her yeri,bir de deri değil,onun değişmesi şart :) Geri kalanlar jant dışında soft tune,karbon görünümün daha kaliteli göstereceğini düşünüyorum,maun çok çakma duruyor :) Beyaz olsaydı içi çok şık duruyor ama,siyah aracta kötü bence...Farlar artık iyice az gösteriyor,almışken mercekli alayım diyorum.Ayna kırık,plastiğini kapatması için onu da karbon düşündüm :) CD çalar olmadığı için,teyp değiştirmek gerekiyor + en son yapacağım şey de jant olur ki,ona baya bir zaman var gibi :) O zamana kadar satılmazsa olur :D Çok birşey yapmayacağım yani...

Bunlar dışında sağ solda,vuruklar var onları yaptıracağım,araba biraz kendine gelsin :)

Bu arada 2000 modeldi bu ya, 10. yaşı oluyor :D

Maşallah çok diri duruyor ama :D orası acarkent mi?

bana göre passat ve tarzı arabalar hep orjinalliğiyle dikkat çekerler. modifikasyon kaldıracak araba tarzı yok . modifiye edilenlerde komik görünüyo. tabi tercih sizin.

Maşallah çok güzel araç Emre abi. :D

OPC ne zaman geri çıkacak? :)

bana göre passat ve tarzı arabalar hep orjinalliğiyle dikkat çekerler. modifikasyon kaldıracak araba tarzı yok . modifiye edilenlerde komik görünüyo. tabi tercih sizin.

:) Ben de her zaman sadelikten yanayım..Modifiye dediğimin hepsi orjinal şeyler,sadece bir üst donanım modelinde var yani, 3 kol direksiyon + mercekli far highline donanımda var idi. Bunlar dışında park sensörü + 3M karbon kaplı kokpit de zaten dışardan görünmeyecek şeyler :) bir modifikasyon yok yani ortada :D
Hani ne bileyim,bodykit , spoiler falan takarım doğru diyorsunuz da,bu görünümü kaybedecek birşey yapmayacağım yani :) Jantlar sadece belki birazcık sportifleştirebilir,ki onlardan da emin değilim. Bunlar dışında uygulayacağım şeyler tamamiyle aracı revize edecek şeyler,bakım,onarım + boya koruması , çizik giderilmesi vs. gibi detaylar :)

Son düzenleme:
Maşallah çok güzel araç Emre abi. :D

OPC ne zaman geri çıkacak? :)

opcyi tamamen kapatmadım ya, ancak günlük kullanımda hem benim hem ailemin cebini , hem de kendi motorunu fazla yoruyor...KM çok yükseldi,o yüzden belli günlerde,bir yere giderken,genellikle hafta sonu kullanmayı düşünüyorum.

Geri