Emektar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
opcyi tamamen kapatmadım ya, ancak günlük kullanımda hem benim hem ailemin cebini , hem de kendi motorunu fazla yoruyor...KM çok yükseldi,o yüzden belli günlerde,bir yere giderken,genellikle hafta sonu kullanmayı düşünüyorum.

OPC keyif arabası oldu yani. :) Olsun abi,hayırlısı olsun. Passat kaç HP ?

o zaman olur güzel ve şık ta durur. örnek gösterdiğin aracın jantlar güzel ama aracı oturtunca kötü bi görüntü çıkmış ortaya. yada bana öle geliyo.

orjinal güzel araba tüketim değeri iyiymiş ben çok yakıyor diye biliyordum bunları :)

çok ağır bir duruşu var ya..hastayım bu arabaya (= dediğiniz kapılardaki yerler felanda resimde dikkatimi çekmedi..kazasız belasız..

o zaman olur güzel ve şık ta durur. örnek gösterdiğin aracın jantlar güzel ama aracı oturtunca kötü bi görüntü çıkmış ortaya. yada bana öle geliyo.

Yok canım öyle bir oturtma söz konusu değil..Direk ölüm fermanımı imzalamış olurum,babam da cellat olur :D O jantları takarsam maksimum takacağım şey 3.5cmlik yay olur.

OPC keyif arabası oldu yani. :) Olsun abi,hayırlısı olsun. Passat kaç HP ?

Araç 1.8T 20V 150hp

orjinal güzel araba tüketim değeri iyiymiş ben çok yakıyor diye biliyordum bunları :)

Valla ben de öyle biliyordum açıkçası. Şehir dışı 6.7 gibi bir fabrika verisi var.
Yol bilgisayarını sıfırlamadan önce 7.2 diyordu,hergün köprüden geçip gelen bir araç.Trafikte yani.Gazlamadan gidiyorum,normal kullanım ile 6.9 diyor şu an.

çok ağır bir duruşu var ya..hastayım bu arabaya (= dediğiniz kapılardaki yerler felanda resimde dikkatimi çekmedi..kazasız belasız..

Teşekkürler :D Kapıdaki yerler? :)

Üstte sırıladıkların gayet mantıklı şeylerdi bizimkiside işin gırgırı zaten. 10 yaşında araba bazı şeyler ister çok normaldir. Sadece yaylar senin için problem olur diye düşünüyorum, malum babanda kullanıyormuş arabayı ki bunlar rahat ve zıplatmayan arabalar. 3,5 yay rahatsızlık verir.

Ahmet Altınçubuk

*3 kol,Passat Highline Deri direksiyon
*Orjinal Mercekli far + xenon
*Maun kaplamaları karbona çevirmek
*Aynaların karbon kaplanması
*Teyp montajı belki
*Park sensörü montajı
*Çok uçuk değilse fiyatları aşağıda göreceğiniz jantları takmayı planlıyorum

Kırmızı ile işaretlediklerimin haricindekiler olabilir. Bu arabaların temel özelliği ağır başlı olmalarıdır.

Geri