emektara çıkma motor!!

yok savas abi onu kastetmedim.opel astra veya vectranin diger modellerinin motoru olmaz mi dedim atiyorum astra g ninki olmazmi mesela sadece ormek olsun die soyledim g yi bu arada:):)

bildiğim kadarı ile vectra a nın motorunu ekstra bir tadilat yapmadan asconaya koyabiliyorsun. hem daha ucuz olur hemde uğraştırmaz.. aşağıya bir kaç örnek koyuyorum

1997 astra f motor. astra komple motor.astra f 1,6 komple motor - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 107103733

OPEL COMBO 1.4 BENZINLI MOTOR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 134591129

yada bu çıkmacılarla görüşüp bu araçların motorunu alabilirsin

Safak oto dan hurda belgeli opel kadet - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 117799274
Hasarlı Opel - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 144041641
OPEL VECTRA A KASA ÇIKMA PARÇA GÜÇMANLAR OTO 05422518049 - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 138792425

Motor modeli yenilendiği sürece işine yaramayan sensörlere ve parçalara para ödeyeceksin, dolayısı ile paran çöpe gidecektir. Senin aracının motoru yaşı gereği kısmen boş yani donanımsız bir motordur ama ben kesenin ağzını açarım dersen Vectra C lerin 1600 cclik motorunu ile takabilirsin. Ben olsam fazla para harcamam, takarım eski model bir Astra, Kadett 1600 motorunu olur biter, günümüzde arabaya harcanan bu tür paraların geri dönüşümü olmuyor.

Burak çıkarılan yasalar gereği araç tadilat işlemleri artık eskisi gibi kolay değil. Artık otomobilleri kesip kamyonet yapmak, van tipi araçlara cam açıp otomobil yapmak, kapalı kasa kamyonet sınıfındaki araçları minibüs yapmak gibi uygulamalar yok, aynı şekilde yasal yollarla araçların motor hacimleri % 10 dan fazla büyütülemiyor, o nedenle arkadaşımız yasal olarak aracına 2000 cc lik bir motor takamaz.

Savaş abi bu tarz swap projeleri var başka forumlarda,ruhsata işletende var işletmeyende ama tam bi bilgim yok bu konuda.

Geri