Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi orda mecbur veriyorsun ama rica ediyorum benim arabayı gidipte arka sokaklara çekmeyin kötü yola düşmesin diyorum, sağolsunlar yakın bir yere çekiyorlar.Ayrıca Sutiş te valeye para falan vermiyorsun abi.bulent_tnt link' Alıntı:mehmet sen şimdi arabayı orda valeye mi verdın bırde
tamponun altı resımdede gorunuyor bu arada
Öıkışta ara gaz verdim ama sahibi ortalıkta yoktu sanırsam.vigilante8 link' Alıntı:Rakip değil Öz GM dan. Camaro Astra J gerçek Abisi
bılıyorum kanka oraya gıttım bi kackez bende valeye verdımtomacco link' Alıntı:Abi orda mecbur veriyorsun ama rica ediyorum benim arabayı gidipte arka sokaklara çekmeyin kötü yola düşmesin diyorum, sağolsunlar yakın bir yere çekiyorlar.Ayrıca Sutiş te valeye para falan vermiyorsun abi.
İkinci dediğin baya bi içimi rahatlattı hani, sağol abi.
Abi iyiki yaptırmadım, bugünde anneanneyi alırken, park sırasında, kadırgada betona sürttüm aynı yerin biraz yanını bu sefer iki küçük nokta oldu.Orası artık kaşarlandı sanırım sürekli aynı yeri dokundurup duruyorum.Bu seferde park sistemi geç girdi devreye sesi duyamadık.bulent_tnt link' Alıntı:bılıyorum kanka oraya gıttım bi kackez bende valeye verdım
kanka onceden yaptırsaymışın gene olacakmış bak haftaya gel autokıng yapalım mını onarıma gırer herhalde
sutlac 5 tlTolga KARACA link' Alıntı:Mehmet ne yeyip içtin yaz bakalım akşam akşam tatlı krizlerindeyim ))
Abi pilav üstü et döner ayıptır söylemesi patetesli turşulu, tatlı yemedim bu sefer.Tolga KARACA link' Alıntı:Mehmet ne yeyip içtin yaz bakalım akşam akşam tatlı krizlerindeyim ))