B
bahadircakir
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Emirganda Tosunuma rakip çıktı...
astradan soğudum 011zaa
astradan soğudum 011zaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peynir tatlıları iğrenç ötesi Bülent abi.Luxembourg ve Fransa için konuşuyorum.bulent_tnt link' Alıntı:Mehmet harbiden peynir tatlisina benziyo ya.
tomacco link' Alıntı:Peynir tatlıları iğrenç ötesi Bülent abi.Luxembourg ve Fransa için konuşuyorum.
Fransada falan küflenmiş peyniri adamlar yemekten sonra tatlı niyetine yiyorlar.Zaten Fransızlarda bir koku var sanırsam yedikleri küflü peynir ve diper yemeklerden kaynaklı.
Küflü dediysem yanlış anlaşılmasın bizim ki gibi değil, bizimkine kurban olayım küfünü alıp yersin, bu fransız peynirini getir Türkiye ye bizim fareler bile burun kıvırır.
Yurtdışından gelen misafirler burda ne bulursa yiyorlar.Çünkü yemeklerimiz Dünyada bir numara.Yurtdışında çıkıpta bu ne güzel bir yemektir dediğim bir çeşit göremedik.En iyi lokanta ve restaurantlara gittik nafile.bulent_tnt link' Alıntı:sen onlara künefe goturde adamlar bayram etsın tatlı nasılmış gorsun
tomacco link' Alıntı:Yurtdışından gelen misafirler burda ne bulursa yiyorlar.Çünkü yemeklerimiz Dünyada bir numara.Yurtdışında çıkıpta bu ne güzel bir yemektir dediğim bir çeşit göremedik.En iyi lokanta ve restaurantlara gittik nafile.
En sona Belçikada Arlon şehrinde Bir yunan lokantasına gittik le greco isiminde, orda yemekler süperdi.
Yemekler kebaplar bizimkiyle aynı.Dolma menüde bile dolma olarak geçiyordu.Ben orda bir beyti üstüne de Türk kahvesi içtim keyfim yerine geldi.
Ama yunanlılar sanılanılan aksine çok sıcakkanlı insanlar bize orda diğer müşterilerden daha sıcak davrandılar.Bu gerginlik durumları falan sürekli politik ve diğer devletlerin kışkırtması.Yunan insanının bizimle bir problemi olduğunu düşündürmedi hiç.
Evet doğan kardeşim katılıyorum.Biz yanlış anlaşılmasın diye kahevyi normal söyledik onlar direk Türk kahvesi getirelim dediler.Bize yanlış lanse edilmiş bazı şeyler çok ortak noktamız var.Avrupa insanı ile kıyaslarsak Türkleri en çok seven millet bile diyebiliriz.Almanlar özellikle gödüğümüz Türkleri sevmiyorlar.GNSpower link' Alıntı:Doğru benimde bir araya geldiğim Yunanlılar gayet bizim gibi adamlardı hep, biraz sohbet muhabbet ettikten sonra anlıyorsun ki onca sene birlikte yaşamışlık tahmin edilenden de fazla ortak yan yaratmış.