Emme Manifoldu Uygulamalari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan avcı87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben değiştiriyorum emme manifoldunu bide şu beyinden sonra takılan box dan alıcam tahmini 10- 12 beygir artar gibi ama tork um çok iyi torkla birleşince yi olacağını düşünüyorum...

ben tuning işiyle uğraşmıyorum ama 13 yıldır biçok araba dergisini takip ederim.profosyonel kişilerin paylaşımlarını okurum.hiçbirinde chip+manifoldla %33 artış sağlanmaz(turbo hariç).remservis(istanbulda) sitesine e-maille ulaşıp bilgi alabilirsiniz.ha gerçekten böyle bişey varsa 1.6 lık astramız olsun gsi.herkes herşeyi vaadeder ama kaçı doğru çıkar bilinmez

bikaç topik altta vauxhall in verdiği değerler chipin kazandırdıklarını vermiyor mu?1.6 ecotecler için 6 hp diyo ve yine sen açmışsın başlığı.bu durumda kendinle çelişiyosun.manifol tek başına 32_6 26 hp mi kazandırıyo anlamdım

akrep11' Alıntı:
ben tuning işiyle uğraşmıyorum ama 13 yıldır biçok araba dergisini takip ederim.profosyonel kişilerin paylaşımlarını okurum.hiçbirinde chip+manifoldla %33 artış sağlanmaz(turbo hariç).remservis(istanbulda) sitesine e-maille ulaşıp bilgi alabilirsiniz.ha gerçekten böyle bişey varsa 1.6 lık astramız olsun gsi.herkes herşeyi vaadeder ama kaçı doğru çıkar bilinmez
Modifiyeden çok iyi anlamam ama emme manifoldu ile normal manifold aynı şey değil galiba ..

akrep11' Alıntı:
bikaç topik altta vauxhall in verdiği değerler chipin kazandırdıklarını vermiyor mu?1.6 ecotecler için 6 hp diyo ve yine sen açmışsın başlığı.bu durumda kendinle çelişiyosun.manifol tek başına 32_6 26 hp mi kazandırıyo anlamdım

yukarıda da yazdığım gibi, bu verilerii ben deneyipte vermedim, hepsinin altında alıntı olduğu ve alıntı yapılan sitenin adı geçiyo;) burda çelişki yok dene ve gör;)

akrep11' Alıntı:

Ayrıntılı bilgi için www.dbilas.com 'a bakabilirsin...Hatta onlarla tartışırsın konuyu bi mail atıp neden böyle değerler verdiniz diye...

olmayacak şeyin neyini tartışayım.siz değil o zaman adamlar çelişiyor kendileriyle.kendi verdikleri değerler abartı iken vauxhallopelin verdiği değerler (6-7 hp) reel değerler.sonuçta fizik var,reel olarak 32 hp imkansız.yoksa hepimiz yaptıralım bu uygulamayı gitsin.

Sn168 galiba öyle bi abimiz vardı onun aracında vardı o kaç bg aldı bileniniz varmı?

akrep11' Alıntı:
olmayacak şeyin neyini tartışayım.siz değil o zaman adamlar çelişiyor kendileriyle.kendi verdikleri değerler abartı iken vauxhallopelin verdiği değerler (6-7 hp) reel değerler.sonuçta fizik var,reel olarak 32 hp imkansız.yoksa hepimiz yaptıralım bu uygulamayı gitsin.

Ben de onu diyorum işte, bize değil onlara sor...

coRSac' Alıntı:
Sn168 galiba öyle bi abimiz vardı onun aracında vardı o kaç bg aldı bileniniz varmı?

Evet onda Dbilas dereceli+chip+emme manifoldu ve headers(ve motorda birkaç ufak revizyon ve birkaç parça daha) var.125Hp'lik Corsa C GSI şu an 160Hp civarlarında...

Geri