ben değiştiriyorum emme manifoldunu bide şu beyinden sonra takılan box dan alıcam tahmini 10- 12 beygir artar gibi ama tork um çok iyi torkla birleşince yi olacağını düşünüyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modifiyeden çok iyi anlamam ama emme manifoldu ile normal manifold aynı şey değil galiba ..akrep11' Alıntı:ben tuning işiyle uğraşmıyorum ama 13 yıldır biçok araba dergisini takip ederim.profosyonel kişilerin paylaşımlarını okurum.hiçbirinde chip+manifoldla %33 artış sağlanmaz(turbo hariç).remservis(istanbulda) sitesine e-maille ulaşıp bilgi alabilirsiniz.ha gerçekten böyle bişey varsa 1.6 lık astramız olsun gsi.herkes herşeyi vaadeder ama kaçı doğru çıkar bilinmez
akrep11' Alıntı:bikaç topik altta vauxhall in verdiği değerler chipin kazandırdıklarını vermiyor mu?1.6 ecotecler için 6 hp diyo ve yine sen açmışsın başlığı.bu durumda kendinle çelişiyosun.manifol tek başına 32_6 26 hp mi kazandırıyo anlamdım
akrep11' Alıntı:ben tuning işiyle uğraşmıyorum ama 13 yıldır biçok araba dergisini takip ederim.profosyonel kişilerin paylaşımlarını okurum.hiçbirinde chip+manifoldla %33 artış sağlanmaz(turbo hariç).remservis(istanbulda) sitesine e-maille ulaşıp bilgi alabilirsiniz.ha gerçekten böyle bişey varsa 1.6 lık astramız olsun gsi.herkes herşeyi vaadeder ama kaçı doğru çıkar bilinmez
akrep11' Alıntı:olmayacak şeyin neyini tartışayım.siz değil o zaman adamlar çelişiyor kendileriyle.kendi verdikleri değerler abartı iken vauxhallopelin verdiği değerler (6-7 hp) reel değerler.sonuçta fizik var,reel olarak 32 hp imkansız.yoksa hepimiz yaptıralım bu uygulamayı gitsin.
coRSac' Alıntı:Sn168 galiba öyle bi abimiz vardı onun aracında vardı o kaç bg aldı bileniniz varmı?