emme manifoltu garantiden degişenler listesi

Ynt: emme manifoltu garantiden degişenler listesi

bende yaklaşık 1,5 aydır ışık yanarak kullanıyorum.odak servise uğrayıp bu yazılımı denemeyi düşünüyorum.aracımın garantisi bitti ücret ne kadar alıyorlar acaba ?

Djfree link' Alıntı:
bende yaklaşık 1,5 aydır ışık yanarak kullanıyorum.odak servise uğrayıp bu yazılımı denemeyi düşünüyorum.aracımın garantisi bitti ücret ne kadar alıyorlar acaba ?
100-150 civari olmasi lazim.

Djfree link' Alıntı:

bana 160-170 demişlerdi sonra sigorta ve kaskomu her yıl orda yapıyorum diye indirim yaptılar

arkadaşlar benim aracımda da arada sırada arıza lambası yanıyor, 3-4 gün sonra kendiliğinden sönüyor. aracın garantisi bittiği için özel servise gittim, yakıt emiş sistemi hatası çıktı, benzinden kaynaklı dediler, bu olaydan 2 hafta sonra yine yandı, hava emiş gibi bir arıza yazdı. sizce benim aracımda da manifold problemi var mıdır?

syabasan link' Alıntı:
arkadaşlar benim aracımda da arada sırada arıza lambası yanıyor, 3-4 gün sonra kendiliğinden sönüyor. aracın garantisi bittiği için özel servise gittim, yakıt emiş sistemi hatası çıktı, benzinden kaynaklı dediler, bu olaydan 2 hafta sonra yine yandı, hava emiş gibi bir arıza yazdı. sizce benim aracımda da manifold problemi var mıdır?

Büyük ihtimal.. aynı bemimde öyle olmuştu

Benimde 22000 km civari garantiden değişti,yenisi takıldıktan sonra bir değişiklik farketmedim

aracıma güncelleme ve kelebek temizliğinden sonra baya bir km geçtim çok şükür arıza ışığım yanmadı

buradan odak Topkapı ve Tarık Bey e teşekkürlerimi iletiyorum.

Merhaba arkadaslar,
Benim 1.3 ctdi aracimi hem gecirmis oldugum  kazadan dolayi olusan hasarin yapilmasi  hemde aracin km si 14300 olmustu bakimida birden ciksin istemistim.aracimi odak 'a birakmistim. Gecen hafta teslim aldim.aracim tertemiz yapilmis rahatlamis bir sekildeydi.aldigim gun arabayi pek kullanmadim.hafta ici arabayi kullandiktan sonra aracin turbo yaglamasi icin bekledim sonra motoru stop ettirdim ve motordan once cuf ve ard arda fiy fiy fiy gibi ses geldi.bi kac gun dinledim surekli her stop ettirmede geliyordu.araci tekrar odak'a biraktim.cumartesi teslim almaya gittim.egr valfinin degistigini ogrendim.

Geri