Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BÜLENT link' Alıntı:Erpas-Erdemirler aman aman uzak durun.
Source link' Alıntı:Peki arkadaslar garanti bittikten sonra ne olacak?
MeRt link' Alıntı:Bülent abi'nin de bahsettiği gibi son Odak ziyaretimizde, sohbet arasında Tarık Abi ile bu konuyu konuşmuştuk.
Emme manifoldu sıkıntısı artık yazılımla halledilebiliyormuş ve garanti sonrasında ortaya çıkması durumunda, tüm bakımların yetkili serviste yapılması şartıyla, iyi niyet kapsamına sokulabilirmiş.
mücadele etmeden geçirmek zor benimde garanti bitti garanti içinde klima kompresörü hatasını anlayamayan (şikayetimi önceki servise gidişimde de söylemiştim) servis garanti bitince direk anlayıp 4000 tl istedi!!! artık kullanıcı klima kompresörünü nasıl bozmuş olabilirse?...Source link' Alıntı:Guzel gelisme ama sorunun kullanicidan degil uretim hatali olmasi sebebiyle degistirmeleri gerekmiyormu zaten? Sonucta bunun icin bir bulten bile yayinlanmis opel servislerine bildigim kadariyla
Source link' Alıntı:Guzel gelisme ama sorunun kullanicidan degil uretim hatali olmasi sebebiyle degistirmeleri gerekmiyormu zaten? Sonucta bunun icin bir bulten bile yayinlanmis opel servislerine bildigim kadariyla
Source link' Alıntı:Guzel gelisme ama sorunun kullanicidan degil uretim hatali olmasi sebebiyle degistirmeleri gerekmiyormu zaten? Sonucta bunun icin bir bulten bile yayinlanmis opel servislerine bildigim kadariyla
MeRt link' Alıntı:Benim Tarık abi ile sohbetimizden anladığım kadarıyla artık Opel emme manifoldu sorununu çözmek için parça değişimi yerine yazılım güncellemesine gidiyor.
Belki yanlış anlamış olabilirim ama artık bu sıkıntıdan servise başvuran arkadaşlarımızın yazılımları güncellenecek gibi. :
Tarık abi başlığı görürse bu konuda daha sağlıklı bilgi verecektir.
Source link' Alıntı:Yazilimsal nasil cozuluyor onemli olan bu emme manifoldu uzerindeki sensor iptalmi ediliyor yazilimla?