Süpersin
Hocam valla on numara adamsın. Yapığın tüm paylaşımlar için sana ne kadar tşk etsek az.
Teşekkürlerrrrrr.....
Hocam valla on numara adamsın. Yapığın tüm paylaşımlar için sana ne kadar tşk etsek az.
Teşekkürlerrrrrr.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk oncelikle konu icin cok tesekkur ederim. benim bi sorum olacak ben kemerin yay kismina kadar ulastim fakat onu yerinden sokemedim sebebi ise somun olan yer arka tarafta oraya ulasamiyorum bana bakan kisim ise vida basi gibi ama yuvarlak yane ona uygun bir anahtar bulamiyorum bu konuda yardimci olabilirsen cok sevinirim cunku kemerim cok yavas topluyodu ben oynayana kadar ama simdi hic toplamiyo ve benim o yay sistemini yerinden cikartmam lazim acilen simdiden cok tesekkur ederim
anlamamisim orasini bikacgun icinde tekrar arabaya inip bakarim simdilik cok cok tesekkurler...
verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim bugun dediklerini yaptim ama benim yayimmi eskimis anlamadim geri toplama islemini cok zayif yapiyo bi turlu cozemedim neyse ya yeni bi kemer yayi alirim yada arabayi degistiririm calismalarinizin devamini bekliyoruz
Cengiz merhaba gerçekten açtığın tüm konular hepımızın herdaim başında olan sorunlarla ilgili bizlere bu yardımların için teşekkürler.
Emniyet kemeri geri toplama sorununu bende yaşıyorum yarın pazar içini açmaya çalışacağım ama benim tek korkum o siyah plastiği söktünce yay fırlayıp yerinden çıkmıyormu? Kesilecek olan kısmı nasıl keseceğiz.