Ynt: Emniyet Kemeri Sesinin Kesilmesi (drwaverunner)
denemek lazım thnxx
denemek lazım thnxx
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fables link' Alıntı:aynı izalasyon olayını benim araca yaptılar fakat sesler bi süre sonra tekrar edince emniyet kemeri mekanizmasını değiştirdiler.peki sorun tamamen çözüldümü derseniz maalesef hayır azda olsa zırıltı devam ediyor seslerle yaşamaya alıştım artık...
bunu deneyeceğim sağ taraftan gelen bir zırıltı sesi iyice belirmiş durumda maddmtaner link' Alıntı:Arkadaşlar aracımın sol emniyet kemerinden tıkırtı şeklinde ses geliyordu( özellikle bulunduğum ilde asfalt biraz tırtıklı olduğundan çok hissediliyordu), emniyet kemerini en alt ayarında kullanıyordum, bugün yine şehir merkezine giderken sesten rahatsız oldum ve ayarını biraz yükselttim ve inanılmaz bir şekilde ses ortadan kalktı Bu sesi duyan arkadaşlarım varsa hemen servise gitmek ya da söküp kurcalamak yerine ilk olarak yükseklik ayarını biraz değiştirip denemelerini tavsiye ederim. En alt veya en üst ayardaysa bu sese sebep olabilir
Tolga KARACA link' Alıntı:Arkadaşlar benzer zırıltıların sebebi hareketli aksamlar arasındaki yağsızlık; buralarda gres türevi yağlar varken ses olmuyor ama yağsız plastik aksamlar birbirine temas ettiğinde ses oluşuyor.