Üstteki resim: Emniyet kemerinin ucunda bu sarı kısım varsa emniyet kemerinin gergi tüpü patlamış demektir.
Alttaki resim: Gergi tüpünün faydasını gösteriyor.
Alttaki resim: Gergi tüpünün faydasını gösteriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanlarda, yani insanlarımız gerçekten hiç birşeyden ders almıyor. Vicdan meselesi olay. Konuyla alakasız ama, örnekle anlatayım bu sabah buna tekrar yazılan cevapları okurken aklıma geldi.Malesef ki ülkemizde yapılan en büyük hilelerden birisidir bu, komple emniyet kemeri tesisatı değişeceği için maliyetten kaçma uğruna direnç atılır. Arkadaşlarımızında yazdığı gibi kaza anında kemer gergi yapısından dolayı kilitler ancak kilitlemeye kadar geçen süredeki boşluk malesef kaburgalarımızı kırabilecek güçtedir. Bu konuyla ilgili aşağıdaki videoyu izlerseniz net şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Satıcıyla irtibatınız varsa veya bir galeriden satın aldıysanız irtibata geçin ve itiraz ediniz...
sarı kısım derken anlamadım orayı hocam
Emniyet kemeri gergi tüpü
yaptırdım herşey normal denildiexpertiz yaptırmadınız mı aracı alırken ? Bu durum pek iç açıcı gelmedi bana açıkcası çünkü kaza ve airbag açmamışsa direnc yapılması mantıklı değil durduk yere.
sarı kısım derken anlamadım orayı hocam