buraki' Alıntı:yaw arkadaşlar benim araba mı çok az yakıyor? şehir içi ama sırf şehir içi 42 litre ile rahat 900km yapıyorum. Aman nazar deymesin
hacı sen naptın ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buraki' Alıntı:yaw arkadaşlar benim araba mı çok az yakıyor? şehir içi ama sırf şehir içi 42 litre ile rahat 900km yapıyorum. Aman nazar deymesin
İzmir'in şehir içi trafiğini bilmeyenler için Not: İzmir de Karşıyaka dan Konak'a gelişte çevre yolu, trafiğin açık olduğu saatlerde 90 km/s ort. hızla akar. Benim gibi Bornova da oturuyorsa mesela, Merkeze çevre yolundan babalar gibi 100 km ortalama ile gelir. Dolayısıyla sizin anladığınız şehir içi tüketim olmazburaki' Alıntı:yaw arkadaşlar benim araba mı çok az yakıyor? şehir içi ama sırf şehir içi 42 litre ile rahat 900km yapıyorum. Aman nazar deymesin
gdonmez77' Alıntı:İzmir'in şehir içi trafiğini bilmeyenler için Not: İzmir de Karşıyaka dan Konak'a gelişte çevre yolu, trafiğin açık olduğu saatlerde 90 km/s ort. hızla akar. Benim gibi Bornova da oturuyorsa mesela, Merkeze çevre yolundan babalar gibi 100 km ortalama ile gelir. Dolayısıyla sizin anladığınız şehir içi tüketim olmaz
Aynı sistemle bende kendi aracımda iş-ev arası yolda kullanarak 680 km yol yaptım 1 depoyla. Normalde şehirlerarası yolda 100 km ort. hızda 800 km gidiyor bi depoyla. Ama gerçekçi şehir içi kullanımda (ortalama hız 26 km/s yol bilg. değeri) 550 km yapıyor. (Not: aracımda Bor hidrolür sistemi takılı)
gdonmez77' Alıntı:İzmir'in şehir içi trafiğini bilmeyenler için Not: İzmir de Karşıyaka dan Konak'a gelişte çevre yolu, trafiğin açık olduğu saatlerde 90 km/s ort. hızla akar. Benim gibi Bornova da oturuyorsa mesela, Merkeze çevre yolundan babalar gibi 100 km ortalama ile gelir. Dolayısıyla sizin anladığınız şehir içi tüketim olmaz
Aynı sistemle bende kendi aracımda iş-ev arası yolda kullanarak 680 km yol yaptım 1 depoyla. Normalde şehirlerarası yolda 100 km ort. hızda 800 km gidiyor bi depoyla. Ama gerçekçi şehir içi kullanımda (ortalama hız 26 km/s yol bilg. değeri) 550 km yapıyor. (Not: aracımda Bor hidrolür sistemi takılı)
kesinlikle katılıyorum...Experience' Alıntı:Verileri 100 km'de yakılan litre olarak belirtirseniz daha net sonuclar cıkar.Bu degişken benzin kurlarında şehirden şehire bile fiyat degişiyor ve km de şu kadar ytl yakıyor demek çok saglıksız...
EKTOPEL' Alıntı:1.7DTI Combo yla şehir içi kimi zaman 650 kimi zaman 700 gidiyorum yük vurursam da 600 oluyor şehirler arası ise hiç 900ü göremedim ama 850yi çok gördüm... teorik olarak yarım depoyla 450 yaptığını gördüm ama kırmızı yanınca direk benzinliğe gittiğim için 900 olmadı...