Samet, nöbet tutmuyorum diyordun, bugün aradık nöbetten geldin...Ne işler çeviriyosun yine anlayalım..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Kuzummm şafak 267,,,
dün poolda bahçede kulaklarını çınlattımçınıl çınıl kızmadın dimi...Bu günde bizimkilerle çınlatcaz kulaanı
bilesin."
2+1hee. çın çın çın. yalnız çarşı çıkma cezası almış 2 hafta daha iptalmiş çarşısıyazık bu samete yaw geçmez olm bitmez bu askerlik
![]()
gelmeyin gelmeyin VALLA uzun yol ne gerek var yorulmaya birkaç saat için"Kuzumm canım benim özledim seni..şafak oldu 256 ama izin ne zaman asıl önemli o ? yada bizmi gelsek ?"
Samet, zaten mühebbet yemişsin (256) sakın bi de izin alıp hayatını iyice karartma...![]()
Zaten biz gelicez..Araya Ramazan girdi, çıkar çıkmaz...Tabii bir de şu kuzun yerinde sabit durursa...![]()
kendi adına konuş leyynnSevda, iki gün yerinde dur da Samet'i ziyarete gidelim, sonra yine nereye istiyorsan gidersin...![]()
Samet, sen izine gelince bi Sırbistan'a gitmemiz gerekecek...Dimi Sevda hanım...?!![]()
saol kardeşim benim yaa nöbette aradıakşam aradım ama ulaşamadım. bu akşam yine ararım.
bu arada şafak bişi kalmadı sadece 253
Gelsin gelsin...Tertipleri çıkarken arkalarından su döker artık...![]()
![]()
yok nöbetten gelmedim nöbetteki telefona bağlattım arkadaşın diyinceSamet, nöbet tutmuyorum diyordun, bugün aradık nöbetten geldin...Ne işler çeviriyosun yine anlayalım..![]()
248 samet bayram geçsinde geliriz ya. olm senin için aslında değil biz gezmek istiyoruz![]()