En büyük asker bizim asker:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yılbaşında nöbet. Kulağa bile hoş geliyor, bence süper bir fikir :).

bide bide böyle demiyormu içim gidiyor valla...
ulan komutan yazacak sende mike mike tutacaksın o nöbeti :D:D:D ne artizleniyonn...
o askerliği herkes yaptı artiz:D

---

ahahhaha
(biraz ağırmı oldu Savaş abi?)

----

tut lan poşet:Dyılbaşına elinde çikita muz ve karavanaya ilave yazılan 100 gram kuruyemişle gir işte:D:D:D:D

---

ahahah gel lan özledim çağrı:D spile-çiçekli ye gidip mangalda sucuk yapalım:):)

Yılbaşında spilde'de mangal iyi gider.

ya nöbetlerı ben yazıorum olm ayık ol nobetlerı carsıları ben yazıorum mıllet esas durusa gecıo kıtlenmesın dıe :) yılbasında ıyı gıder sıvıl hayttan kopmamak adına gorelım samsun nası gırıo yılbasına :)

hadi lan hadi.çarşıya çık sen gece,çiftlik caddesinin ortalarında sağda bi eczanemi gözlükcümü ne vardı.onun saatinin önünde 23.59 da fotoğraf çek delikanlıysan:D:D:D

yapaaamaazzzkkiiiiiiii yapamazzzkiiiiiiiiiiii:D:D:D:D

(ahaha şaka bi yana bitirdi adam 6 ayı beah)

ay akşamdan ışıktır yaylalar yaylalar,kurşun şimşek aşıktır yaylalar yaylalar:D

auhauahua,

şafak kes eskeeer:)

Samet haberin var mı bu market yeni mi açıldı? :)

adszrqq.jpg

abı gunaydın o dia bi yıldan fazladır orda. Özlemısım baya ya. Esas senın durdugun yerde arkandakı kebapcı yenı acıldı baya ıyıymıs. Degerlendırmek lazım :)

Sizin evin altına petshop açıldı, karşı tarafta kebapcı ve unlu mamuller var, motor tamiri yapan o derbeder dükkan kapandı, Diasa'nın yanına başka bir market açıldı. Geldiğinde şaşıracaksın :).

motorcu bnden snra kapanmıs kebapcı ve petshop dogru :) cıftbagcılar ben gelırken acılıodu abı. Oralarda degılım ama halen yakınen takıp edıyorum :)

Geri