En büyük asker bizim asker:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yazıyla : Yüzonbeş

Rakamla : 115 :D

Adamın şafağı 109 olacak (22.9.2012 de zaten 117 idi), adamın askerliğine zam pardon ÖTV güncellemesi falan yapıp askerliğini uzatmaya kalkmayın, valla çok pis küfür eder, demedi demeyin. O asker buraya gelecekkk :).

şafakkk 108 arkadaslar :)

113 değil :) Nasılsın diye merak eden olursa hizmet erliğine devam bir kaç görev verildi ben istemedim :) acaip yogun gecıyor çim biçme agac kesme çamur çekme taş taşıma vs. bir sürü acaip görevler oluyor gün içinde , işler ağır mesaiden sonra bile iş kitlenebiliyor. Bakalım sonucta safagımız var daha öyle yada böyle yapıp bitiricez :)

Herkese çok selamlar merak etmeyin saglıgım yerınde cok sukur kendınıze ıyı bakın :)

Onca yoğun işin arasında bizlere de vakit ayırdığın için teşekkürler :). Ben sana ilçe jandarmaya git diye boşuna dememiştim, ilçe jandarmada inan daha rahat ederdin.

yok yok savaş abi.
samsun cok bakir bi bölge:D

en azından merkez iyidir candır:D
çiftlik caddesine gider volta atar bi aşagı bi yukarı:D

sanarkiii karşıyaka çarşı:D
saftirik:D:D

hadi bakalım esker aga:)

Samsun'da kaç tane ana cadde varmış ki? :).

İlçelerde rahat eder, tecrübe konuşuyor :).

Hayırlı tezkereler kardeşim.
haa bu arada savaş abi şimdi kim yiyecek kacoman bir ekmek arası sucugu :)
bostanlı da

Adam askere gitti Bostanlı'ya bereket yağdı, kıtlık sorunu falan kalmadı :)

savaş abi dediğin dogruymus ama secme sansım olmadı ınan :) avantajları var, su an sadece kısmetse bızımkılergelırken rahat edıcek ya ona bıle deger bu kadar ezıyet cekmeme cunku gercekten samsun ne kadar guzel bıryer olsada toplu ulasım vs konusunda pek basarılı degıl ılcede vs olsa cok zor olabılırdı :D

cok degıl 3bucuk ay sonra tekrar ordayım rahat olun o zaman gorursunuz sız kıtlıgı gencler :D şafak 107 :)

Geri