Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben petrol ofisinden aldım 50 tl lik benzin araba bi garib çalışmaya başladı meğer tankların kapak kenarlarından su sızmış adamlar araç sahiplerine karşılıksız aldıkları benzin kadar tekrar depolarını doldurdular bi petrol ofisi için + puan....
Merhaba dostlarım ,
Bende değişik tarihlerde değişik benzin istasyonlarından aldım. Yaklaşık 2 senedir Shellden alıyorum . Çok memnunum , belki gerçek belki psikolojik shellden aldığım benzin 95 oktan daha randımanlı gibi geldi , sanki diğer firmaların benzininin randımanı daha düşük gibi geliyor ve bereketi az gibi geliyor. Tabiiki benim şahsi görüşüm.
PO'yu iyi diye bilirdim ama arkadaşın dizel Megane'ında yakıttan dolayı 8.000 liralık masraf çıktı. en son öğrendiğimde yetkililer gelip aracı inceleyecekti, ne yaptı bilmiyorum.
benzin deyince aklıma nedense ilk Shell geliyor. cococola, selpak gibi birşey oldu bende bu
ama sanırım kendi arabam olduğunda Opet'ten alırım.
*97 oktan kandırmaca 95 her türlü uygun, hem kullanım hem fiyat olarak.
97'yi TSI'cılar alsın, 140'lıkları 160'a çıkarıyor
firmaya değil bence yakıt kalitesi istasyona göre seçilmeli.tabi Ürün Kalite Kontrolü yakıt depolrı temizliği gibi bir de istasyon sahibinin kişiliğine acaba katkı var mı yokmu.tabi ben bunları benzin tankeri kullanan bir arkadaşdan düymüştum