en güvenilir petrol istasyonu sizce hangisi?

ankara'da jav petrol.. :D jandarmanın ne de olsa güvenilirdir herhal.. ( Bu arada PO )

omv :D

Bence marka falan önemli değil,ben opetten aldım ve araca benzin diye solvet koymuşlar ve aracımda 330 liralık arıza oluştu,şikayet ettim servisten numune falan ama beni hatalı buldular,neymiş aracımın almış olduğum benzinden dolayı yolda kalmayayım diye içerisine koymuş olduğum opet katkı maddesi başka madde görünüyormuş ve haksız ben oluyormuşum.ne yapaydım araç tekleyip duruyordu,bende otobanda yolda kalmamak için yine opete gittim ve aracıma opet katkı maddesi koydum.Önemli olan istasyon kalitesi ve vicdanı dır.

Genelde mazot almadan evvel depoyu 3/4 e filan düşürür öyle doldururum depoyu. Her hafta aynı yol olmak üzere toplamda 500kmye yakın uzun yolum vardır. Arabamı aldığım günden beri Shell, BP, PO ve Total olmak üzere farklı mazotları deneme şansım oldu. Hala da denemeye devam ediyorum

Şu ana kadar elde ettiğim en iyi menzilleri BP ve Shell Fuel Save Mazotunda elde ettim. PO VMax ve Shell VPower ise birbirine yakın olmak üzere güzel sonuçlar vermişlerdi.
En kötü veriyi elde ettiğim mazot ise Total oldu. Doldurduğumda arabamda yarım depodan biraz az VPower vardı ve Total i aldığım yer Total Türkiyenin kendi bayisiydi. Aracım %20 filan fazla yaktı. Ayrıca araba çekişten de düşmüştü.

Dizel 1.3 Corsacılara tavsiyem çevrelerinde güvenilir buldukları bir BP, Shell ya da PO dan depolarını doldurmalarıdır. Başka mazotlarla olan izlenimlerimi de sizlerle paylaşacağım.

O kadar övdüler övdüler duramadım aldım. Litresi 3.37den ...
Güzel yanı pompada aldığım miktar arabanın yol bilgisayarında gösterdiğine çok yakındı (yol bilgisayarında 23.3 gösterirken pompada 24 litre gibi bir şey geldi.). Diğer istasyonlarda hep daha fazla fark oluyordu (geçen aldığımda Yol bilgisayarında 37 gösterirken 42 litre aldı araba). Bu ise bende pompada üçkağıt olduğu izlenimini uyandırıyordu. Bu sefer çok şükür olmadı öyle bir şey. :))

Ankara'lı OPELciler bilir istanbul yolunda giderken carrefour u geçip yokuşu çıktıktan sonra sağ tarafta bir LUKOIL var. Bugün itibariyle 3.37den (henüz indirim yansımamıştı. Şu an itibariyle 8 kuruş filan daha aşağı satılıyordur muhtemelen) mazotumu almış bulunmaktayım. Sarfiyat sonuçlarını ve gözlemlerimi kısa süre içinde sizlerle paylaşacağım.

Son düzenleme:
2000 yılına kadar BP den , 2000 - 2011 arası SHELL den alıyorum. ve çok memnunum. Otogaz içinse SHELL ve OPET diyorum.

bir arkadaşım sıfır ford focus aracına diyarbakır da kayapınar yolundaki opetden yakıt alıyordu.ve çok sürmedi araç servislik oldu.enjektörler değişti.aracımı 000006 km de teslim almıştım bu km den 3000 lere gelinceye kadar hep shell den aldım herhangi bir sıkıntım yok yakıttan yana fakat bir daha opel alırsam öpsünler beni.beş para etmez bir marka neyse konuyu değiştirmeyeyim yakıtta shell derim arkadaşlar.

Öncelik sırasını yazsam daha uygun olur diye düşünüyorum.

Opet
Shell
BP
Total

Geri