En hesaplı Opel bayi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hacidan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hacidan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Yeni bi corsa almak istiyorum hesaplı SATAN BAYİİ hangisidir tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar.

hepsinden tek tek fiyat alınn.ellerindeki stoklara göre fiyatlar değişiyorr.bayileri tek tek araryıp fiyat alın veya bi kaç tanesini gezinn sıkı sıkı pazarlık edinn.her gittiğiniz bayiye bi önceki bayiden aldığınız fiyatı söyleyinn ve bu şekilde bütün bayileri gezinn yüksek bii ihtimalle her giittiğiniz bayi bi önceki bayinin verdiği fiyatın altında bii fiyat verecektirr... GERÇEK VE MAR OPEL uygundu ama siz yinede yukarıda tarif ettiğim taktiği uygulayın

üye arşivinde tanıtım yapılsada kiltlenmese konu

arkas la görüş arkadaşım.bende corsa d almayı düşünüyorum,en iyi fiyatı o verdi.

ben arabayı alırken ankarada ki bütün opel bayilerinden tek tek fiyat aldım en uygun fiyatı opal verdi :)

ufuk çakır

hesaplı bayii diye bir şey yoktur. zaten liste fiyatı var ben arabamı alırken ıstanbuldakı hemen hemen butun servıslerı dolastım fıyat en son hepsınde 37.400 YTL idi başka bir indirim söz konusu olamaz. ama bu fiyatı zorlayarak alıyorsun.

Birde tır'dan indirilirken ufak tefek hasar alan araçlar oluyor.Bazı bayiler bunları onarıp hiç bir şey yokmuş gibi satıyor bazılarıda dürüstçe söylüyor.Geçen yıl Odak'ta sağ kapısı boyanmış sıfır Astra için 2.000 YTL daha düşük fiyat almıştım.Bence sorun yok dersen böyle bir araçta düşünebilirsin.

Geri