En hesaplı Opel bayi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hacidan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pazarlık gücüne ve satış elemanına göre değişiyor bence. Ankara için ben en uygun fiyatı opandan en pahalı fiyatı opalden almıştım. Ama opalden en uygun fiyatı aldım diyende var sonuçta.

neden 20 yada 21 ???

elbette fiyat araştırmak gerekiyor.şu ucuz diye söyleyemem.ama şuna dikkat etmelisiniz,aracın orjinal halı paspaslarının fiyatı 120 ytl,ilkyardım çantası 45 ytl.kimi bayiler bu malzemeleri değiştirip fiyatıda aşağı çekerek satış yapabilirler diye düşünüyorum.dikkat ediniz...

istanbulda en hesaplısı opel gerçek ilham hnm.ile görüşün

opelde fiyatlar sabit diye geçiyo tüm bayilerde.. ama sonuçta illaki farklı indirimler oluyodur.. ayrıca fiyattan indirmeseler bile misal olarak kol dayama hediye ettirirsiniz kendinize... bakımlarla ilgili bi örnek vericem biraz alakasız ama... corsa 15000 km bakımı opel odakta 210 milyondu... opel mara gittim 270... sebebi ise mar mobil yağ koyuyomuş odak ise shell...
yalnız ben aracı odaktan almıştım acayip kargaşalı biyer, işlemler hep uzuyo, arabayı satarken üst katta nezih bi ortamda satıyolar, servise geldiğin zaman panayır yeri gibi.. ben bakımı mar'da yaptırdım odağa göre daha sakin bi yer, yalnız bana mar'ı tavsiye eden arkadaş şimdi marla mahkemelik olduğunu sölüyo:) he bu arada bakım yaptırcağınız zaman telefonla fiyatını öğrenebilirsiniz bayilerden...araç alırkende heryerden fiyat almak gidip görüşmek en iyisi.. biz gittik kredi işimizi halletti diye odaktaki kızdan aldık direk.. yoksa gezerdim bütün bayileri

arkas cengelköy serkan bey gör

Opel fiyatlari bence de sabit.Ben 1.7 cdti combo+spor paket+metalik boyayi 3 bayiye sordum aralarinda 100 lira oynuyordu.Birisi 30.800 dedi digeri 30.700 digeri 30.600.Yavas yavas dusuyor.Dur bakalim sormaya devam edelim belki 30 a kadar inerler:)
Fiyat konusunda oynama cok cok az oluyor ama guzel bir pazarlik yaparsan hediye niyetine aksesuar alabilirsin ufak tefek.(Kol dayama-hiz sabitleme-paspaslar vs...)

Geri