merak ettim bu opel beyenmemenin esas nedeni nedir iş insanda başlar insanda biter.. araba vasıtadır
servisimi beyenmedin git değiştir kafana silah dayıyan yok elbet güleryüzlü kafa dengi servis bulursun
arabandamı sorun var söyle yapılsın tamir edilsin sonuçda kalitesine konforuna göre parçası ucuz bir araç..
peki sorun ne ??? bu kadar sizden opeli nefret ettiren ne ?? iş sizde başlayıp sizde biter arkadaşlarım arabada bitmez
benim kankimde frontera var başına gelmedik kalmadı arabanın içerisindeki arka davlunmaz durup dururken patladı hayatımızda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşdık ama gittik servise yapdırdık güldük geçdik
opel jeepde o kadar başarılı bir marka değil ama jeep i suv klasmanında epey epey ucuz ve gidişi arazi koşulları gerçekden çok iyi 2.2 dizeli çokda eko vergide de çok avantajlı arkadaşımda hayla severek biniyor başına bir ton elektrik sorunlarıda çıkdı ama sorun etmiyor bu fiyata bu kadarı olur diyor ki olur gerçekden o piyasasındanda çok kelepire aldı...
demek istediğim şu opelin bir aracından şikayetçi olabilirsiniz yada bir modelinden ama bir model yada size denk gelmiş sorunlu bir araç yüzünden gidip koskoca opeli ve opel camiasını yargılamak büyük yanlış bence..
sen o kadar sorun çekmişsen bizim sitede bir adam var 1990 model opel vectrası var haylada seve seve adam biniyor adamın hali vakdide yerinde oğlunda sıfır 3.20ci falan var yani istese en kral aracı alır ama mütevazi adam aracından memnun adamı götürüp getiriyor rahatta zamanında sıfır almış haylada biniyor adam sorunsuz...
son olarak şu vw ciler iyi bir baksınlar bakalım vw mi sorunsuz muş
nette gezsinler vosvoscuların sitelerine girsinler o sorunsuz vosvos dedikleri araçlar sorunlarını okusunlar golf dediğiniz aracın millet 3 senede bir alt takım yaptırtıyor debriyaj problemleri yüksek süratte arabanın metal aksamından gelen sesler artı yüksek benzin tüketimi dahada sayabilirim passatların dizellerinde de sorunlar var millet servis paralarından dert yanıyor hemde periyodik birde ekstradan bir sorununuz olursa demeyin halinize daha neler neler var davulun sesi uzakdan hoş gelir ama bilip bilmedende konuşursanız olmaz yanlış olur..
Astra ile golf arasında işçilik konfor kalitede büyük fark yokdur ama gel görki fiyatta dağlar kadar fark var vectra elegance ile passat arasında da büyük fark yokdur ama gene fiyatta dünya kadar fark vardır
bunların dışında vw cilere şunu söyliyim opel en azından fsi diye gürültülü normal motordan 0.5 litre az yakıt sarf eden motor üretip sonrada reklamlar yapıp millete bu motordaki araçları sattırıp sonrada gürültü şikayetleri ve diğer bilumum şikayetler yüzünden bu motoru piyasadan çekip bu seferde tsi motor piyasaya sürüp kullanıcısınıda kobay olarak kullanmıyor.... dikkat edin kendi bünyesindeki audi seat bile fsi a geçmedi tsi a geçdi..
golf e bir ton para veriyorsunuz size sundukları araçda kapı kolları gövde rengi değil, çelik jant yok. (jant Kapağı) piyasada aynı fiyata FULL+FULL sunrooff + jant + gövde rengi çıta kapı kolu + kol dayama+deri koltuk v.s alınabiliniyor..
Astra Golf kadar konforlu ve Çok daha Ekonomik. Sunroff dahil full bir benzinli astra için ( 2005 model) 28 - 29 arasına alabilirken aynı konfor ve km de bir Golf Fsi alabilmek için 35 - 38 arası bir şey ödemek gerekiyor. Fsi ile karşılaştırıyorum çünkü Astra ve Golf Fsi ikisi de 8 - 9 litre yakıyor şehir içinde Fsi olmayan golflerin 11 - 12 litresi var.
Sanırım bu konu o vw hayranlarına kapak olur birşeyleri kıyaslamadan önce bilgi edinin okuyun araştırın öyle kıyaslayın ben koyu opelci değilim volvodan indim opele bindim bu gün bundanda inerim başka bir markanın aracına binerim ama dürüst olmak lazım hem kendimize hem insanlara...