Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bızım gazımız yok ama senın gazın var ... pezevenk nurettınde olr haberın olsun
bn dızel arasındakı farktan pek anlamam ama ıkı arabadakı ıscılık kalıtesı barız bellı oluo bı passatla vectra arasındakı ozellıkle , 1999 passatta olan bı ozellık yenı cıkıo opelde daha 2 noktalı klıma bıle yok ..
sen bence mersedesde kullansan bu saatten sonra 5 para etmez bindiğin otomobil:rock :rock :rock :rockbızım gazımız yok ama senın gazın var ... pezevenk nurettınde olr haberın olsun
Ford Jaguar'ı 1990'da Land Rover'ı 2000'de aldı, baya oluyor yani...Opel'in Ford'a satılması diye bir durum yok (en azından benim bildiğim kadarıyla), kim nerde böyle birşey demişse iyi sallamış.
Bu arada Opel'in GM grubuna dahil olması da yeni birşey değil.Opel 1929'dan beri GM grubunda...
İyide Bmw roverı aldı bir ton masraf yapdı hatta bmw bu rover yüzünden ekonomik sıkıntıya bile girdi diye biliyorum bir ara sırf o yüzden bugattiyi vw e kaptırmış falan filan minileri sıfırdan yapdı amerikada mini demiyorlar mesela bmw rover diyorlar minilere türkiyede de öyle 2001 den sonra üretilen freelanderlara bmw freelander diyorlar.
sen ford aldı deyince şaşırdım şimdi ben f&b de ortaköydeki galerilerinde rover75 e bakmışdım 2 sene önce süper aletti harikaydı tanıtım yapan çocuk bmw yapıyor artık dedi başdan aşağı her şeyini o yüzden işçilik ve parça kalitesinde eski roverlara kıyaslanmıycak oranda kalite farkı var demişdi.
opel konusuna gelince kafam burdaki bir konuya gitti bende gm grubunda olduğunu biliyorum bir konuda ben volvo da gm e ait diye biliyordum bir arkadaş volvo forda ait deyince orda kafam gitti ama benim volvoda gm motoru vardı bu ne iş dimi