En itici otomobil markası?

En itici otomobil markası hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    370
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
opel, bmw, vw, ford, volvo ve saab dışında başka marka araç almam. Bu arada volvo c30 deneme sürüşü için yazdırdım adımı 4 gözle bekliyorum

Gençler benim vwi sevmeme olayım kelimelerle ifade edilemez çocukluğumdan beri nefert ederim hiçbir modelinide bu zaman kadar beğenmemişimdir... trafikte yol bile vermem... fransızlarda milliyetçilik duygularımdan nasiplerini alıyorlar tabii...

biraz ayıp oluyor be arkadaşlar.tofaş diye hor gördüğümüz araçlar daha düne kadar yerli mercedes adıyla anılırlar.ya bide hiç tipoyu denedinizmi siz.özellikle 2.0 16V ini.ne arabalar tamponunu seyretmekle yetindiii.renault diye hor gördüğünüz arabalardan özellikle torosların en kral arazi aracı olduğunu bilirmisiniz.ben çok kullandım oğuda görev yaparken.araba resmen 4*4.tampona kadar kar varken bile banamısın demeden yol alırdı araç.o yüzden tofaş ve renaulttan uzak durun.yok illa asfalt arabası diyorasnız,kaliteliyim deyip yollarda dökülen arabaları düşünün.benimde gıcık olduğum araba yokmu varr.hundai.hiç sevemedim.bide şuu anlayamadım ben birileri açıklasın lütfen.opelim formuna üye birisi neden opele gıcık olsun yaaa.adı üzerinde opelim.net.opel severlerin yeri yaniii.kapımız herkese açıktır amaaaa opelime laf edecekleri ben burada görmek istemiyorummmm.
http://cards.funnystories.ru/288100 ;)

vallahı arkadaslar arracı alırken artık ılk once guvenlık dıyorum hangısı kotu dersenız anket sonucu bellı soylememe bıle gerek yok saygılarımla...

listede yok ama dacia-tata-proton-daihatsu-lada birde şu ucuz çin mallarının hepsi sadece tip ve görünüş olarak değil asıl kalitesiylede son derece itici...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri