En iyi futbolcu ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgb2041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce dünyanın en iyi futbolcusu kim?

• Cristiano Ronaldo

Oy: 15 25.4%
  • Lionel Messi

Oy: 26 44.1%
  • Zlatan İbrahimoviç

Oy: 2 3.4%
  • Samuel Eto'o

Oy: 1 1.7%
  • Fernando Torres

• Xavi Alonso

Oy: 0 0.0%
  • Andriy Shevcenko

• Didier Drogba

Oy: 0 0.0%
  • Ronaldinho Gaúcho

Oy: 8 13.6%
  • Bunların dışında... (Lütfen belirtiniz)

Oy: 3 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    59
milan baros(acımasız ama sempatik)

bir galatasaraylı olarak bunu seçmem en doğal hakkım:D

niye türk aday yok bence nihat ayaklarına hakim hırslı ve teknik yabancılardan bence hiçbir farkı yok...

şimdi olaylara lütfen duygusal değil,mantık yoluyla yaklaşalım..Bir Türk olarak bende sizin gibi Türk milliyetli bir futbolcunun dünyanın en iyileri arasına girmesini isterdim ama maalesef öyle değil..İtiraf edelimki Nihat Kahveci de değil maalesef...

Tartışmasız Lionel Messi, bu arada ronaldo'dan nefret ediyorum.iyi futbolcu olabilir ama bana göre insan değil.

katılıyorum, önce insan sonra futbolcu olması lazım, rodaldoda futbolcuğun bütün meziyetleri olduğu gibi itliğinde bütün meziyetleri var.

messii :D

Messi bence.. Geçen sene şampiyonlar ligi yarı final maçıydı galiba, köşe gönderinde c. ronaldo' ya attığı çalım süper di..

niye türk aday yok bence nihat ayaklarına hakim hırslı ve teknik yabancılardan bence hiçbir farkı yok...

nihat mı? nihat son üç senedir ne yapmış, kaç maç oynamış, takımına kaç maç kazandırmış?

messi, ronaldo, torres gibi adamların bulunduğu listeye tek girebilecek türk oyuncu arda turandır, o da listeye en sondan girebilirse girer, ki o da oldukça şüphelidir...

Geri