Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaslar
iki sene önce ikinci el olarak aldığım 2000 model 1.2 corsamın ozellikle tekerlek ustundeki tamponumun rengi soluk.on ve arka tampona gore bariz beli oluyor. bu siyah renk plastik tamponu eski haline getirmenin bir yöntemi varmı.
Ben sprey olanından almıştım o boyaların. ama sprey ile boyarken arabanın kaportada boyandı. Hemen gaz ile çıkarttım ama sonra bıraktım bu iş böle olmayacak, bıraktım. Evde o sprey duruyo öle. Boşu boşuna para verdik.
Sünger olanları kulllanımı kolay mı?
kardeş en iyi çant temizleme maddesi marketlerde satılan porçöz vallaha en iyisi o onu süreceksin ve ya sıkacaksın 1 dak bekliyeceksin sonra yıkayacaksın (lastike zararı olmaz)