En iyi şöför nasıl olmalıdır ?

en iyi şöför doğru zamanda dğru şeyleri yapandır

en ıyısi; milleti rahatsız etmeden duran trafıkte bile, yoluna devam eden sofordur:good:

taşıdığı sorumluluğun farkında olandır..

Türker katılıyorum :) hemde aracı üzmeyen şöfördür ve öle kullanan varsa düşünmeden aracını alırım;)

şmdi arkadaşlar ben sizlere katılıyorum bizler otobs ve ağır vasıta şöförleri olark o şakilde araba kullanmazsak arabalarımız oldukça ciddi hasar görür. bizler bu tarifinize çok uyuyoruz ikincisi ise bence en iyi şöför dikkatini dağıtmayan ve sakin olandır dikkat çok çok önemli bizler geçmişin verdiği tevrubeden ve babalarımızın dedelerimizin elinden araba kullanmasını ağır vasıtalarda öğrenen birisi olarak en az yakıtıda yaktırırız arabamıza en az frenide basarız ve vites geçirdiğimizi bizden başka kimse hissetmez dolayısızla başkaları ile uzun yolculuklarda kimslerin araba kullanmasını sevmem nedne mi şu vitesi geçirdiğini hafiften silkeletir gibi belli edenlere kızıyorum artık öğrensene diyorum içimden birde kırmızı ışığı görüpte taaaa dibine kadar gidipda birden frene basıp yawaslayanlara walla yas yas bitmez herkese kazasız belasız dikkatli arabalarını kullanmalarını tavsiye ediyorum.

olabilecekleri olmadan kafasında kurup, olma ihtimaline karşı ama olmadan senaryolayıp, olmasını engellemeye çalışıp oluşabilecek kazaları elinden geldiğince oldurmamayı başarandır.

Geri