En kısa sürede servise gidin arizasi

Kizdirma bujisi evet mevcut, buji deyince siz bizim aklimiza benzinli araclarda buji ile, dizel araclarda enjektorler vasitasi ile puskurtme yoluyla yakit atesleniyor o geldi

Kizdirma bujisi evet mevcut, buji deyince siz bizim aklimiza benzinli araclarda buji ile, dizel araclarda enjektorler vasitasi ile puskurtme yoluyla yakit atesleniyor o geldi
Dizelde yakıtın ateşlenmesi sıkıştırma ile oluyor, hem benzinli hem dizel hem de lpgli araçlarda enjektör bulunmakta.

• Beğen
Tepkiler: Zafer715
😂 Atesleme sisteminden bahsediyoruz volkan bey dogru dedikleriz. yakit sistemi dediginiz gibi

• Beğen
Tepkiler: volkan1
evet arkadaslar bende de bu uyari cikti , bie kac gun once . servise gittim ve isitma bujilerinden bir tanesi yanmis ondan kaynakli bir sorunmus , orjinali 100 tl degistirdim ve sorun halloldu

• Beğen
Tepkiler: Hakan55
evet arkadaslar bende de bu uyari cikti , bie kac gun once . servise gittim ve isitma bujilerinden bir tanesi yanmis ondan kaynakli bir sorunmus , orjinali 100 tl degistirdim ve sorun halloldu
Aracı en kısa zamanda servise götürün uyarısını 10 kere verdi yokuşlarda veya hafif rampalarda arabayi sıkıştırınca araba gaz kesiyor gitmiyor 1 yıl öncede olmuştu servis turbodan demişti çatlak var dediler revize ettiler 1 ay sonra yine verdi sorun başka birşey mi acaba ustayı değiştireceğim bitmedi gitti bu uyarı aracın eski çekilişe atikligide yok başka nedennkaynaklo olabilir başka birşey başına gelen var mı acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri