Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur misali,zaten oraya gelen araçlarda ekseri bakım yapılamış hor kullanılmış veya masraf çıkınca satılan ve alanında mağdur olduğu araçlarBen en çok Opel İnsignia'ya gıcık oluyorum, çünkü fiyatı pahalı olduğu için alamıyorum . Ahmet haksız yere Vectra B yi yerlere paspas yapmış. Ya ben Pollyanna'yım ya da bendeki Vectra B çakma. Vectra B ile 10 senelik bir birlikteliğimiz var her günümüz mutlu bir şekilde geçiyor, tek kusuru İzmir'in sıcaklarından olsa gerek tavan boyasında güneş yanıkları oldu, onun haricinde yağına suyunu bakıyorum, bakımlarını zamanında yaptırıyorum o kadar. Ailemizde bir de 25 yaşında Vectra A var, onun da en büyük kusuru klimasız oluşu, onun haricinde sorun yaşamıyoruz.
Şimdiye kadar 4 Opel modeli araçlarımız oldu, en gıcığı Kadett B idi. Benden evvelki sahipleri araca çok kötü davrandıkları için ön takımını adam edene kadar çok uğraşmıştım. Rekord D ise halen hallerimdeki bir araba, 17 sene kullandım "sıfır" sorun yaşadım. Ben ülkemizde yaygın olarak kullanılan hiç bir Opel modeline kötü diyemem, zaten kötü araba olmaz, bakımsız araç olur. Görsel açıdan hangisi derseniz Admiralleri fazla beğenmiyorum.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:48 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:47 ----------
artı OMEGA BAgila'yı görür görmez aklıma Hyundai Atos geldi. Bugüne kadar gördüğüm en çirkin araba, bu nasıl bir arkadan görünüş ya
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:34 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:32 ----------
Senator B gerçekten çok asaletli araba ya, ben Volvo'ya benzetiyorum.