- Konuyu Başlatan
Benim tip olarak en sevdiğim araba Golf 5. Özellikle arka tasarıma hayranım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
desemki opel speedster 4 kişiden 8 yumruk yerim...
camları hala elle açıyon ölümüne manuel
Arabaya bak, camlara bak
En tipsiz Tigra ahahahah
Şaka tabiki Agila..
Ama Tigra Bana göre Corsanın C kasasında 3 gömlek ileri. Ben top gibi araba sevmem. Hele bide dizel 1.7 bastınmı kara duman, takır takır çalışma sesi.. Bitmek bilmeyen direksiyon kutusu derdi vs vs..
Tigra, calibra gibi arabalar zevk arabasıdır. Herkes binemez. Hele hele elalem ne der kafasını yaşayan bir pisikolojin varsa hayatta binemezsin
Arabanı elalemin lafından çok sevmen şart.. Stok jantları ile 4-5 cm basılmış angel farlı bir Tigra bence enfes duruyor.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 16:01 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:57 ----------
200 hp ile 4,9 0-100
147 hp atmosferik ile 5,8 sn de 0-100 yapıp 300-3500 cc atmosferiklere kafa tutacaksan camıda elle acarsın, gerekirse radyo yerine cebinde mp3 playerde taşırsın
Amac aracı hafifletmek. başka çare yok
Passat 1.9 TDİ'ler de traktör gibi çalışıyor ama köpek gibi gidiyor
Anlamayan niye corsa ile gezsin Tigradaki motorun aynısı Corsa GSI üzerinde de mevcut. Bir de Corsa C GSI z18 motora sahip standart 125hp, emme manifoldu headers yazılım gibi şeylerle 170hpyi deviriyor, kesmediyse eksantrik mili takıp 180 yaparız no problem
1.7DTI motordan ben de hiç haz etmiyorum, ilk mesajımda da var böö tü kaka traktör 1.7 DTI