En son corsa c farı

bence far çok güzel.. ben cosmoların farlarını beğenmiyorum..:(
sanki cosmoların farları sararma yapıyormuş gibi geldi bana belli bir süre sonra.. bir kaç gördüğüm cosmoda sararma yapmıştı farlar sanki..:confused:

bence far çok güzel.. ben cosmoların farlarını beğenmiyorum..:(
sanki cosmoların farları sararma yapıyormuş gibi geldi bana belli bir süre sonra.. bir kaç gördüğüm cosmoda sararma yapmıştı farlar sanki..:confused:

tabiki sizin tercihiniz bu..

peki cosmoların farları sararma yapıyor demişsiniz, orjinal merceksiz farlarda hiç sararma olmuyor mu? yada sonradan alınan Sonar, Junyan olanlarda? yada yukarıda resmi konulanda?

bu arada, benim aracım 2004 model, henüz üzerinde veya içinde herhangi bir sararlıklık yada kararıklık yoktur...

tabiki sizin tercihiniz bu..

peki cosmoların farları sararma yapıyor demişsiniz, orjinal merceksiz farlarda hiç sararma olmuyor mu? yada sonradan alınan Sonar, Junyan olanlarda? yada yukarıda resmi konulanda?

bu arada, benim aracım 2004 model, henüz üzerinde veya içinde herhangi bir sararlıklık yada kararıklık yoktur...

benim aracımda 2004 model.. hiçbir sararma yapmadı..
sonar junyan falan onlardan hayatta almam zaten.. kaliteli bir far değil...

aracın farının kararma yapması model yılına değilde yaptığı km ye bağlı 150 bin km den sonra sararmaya kararmaya başlıyor farlar.

Ayrıca far kapaklarını düzgün oturmamasıda kararmadaki en büyük etken bana göre.

ıstıyen varsa getirttirim 550 lıra

Geri