Ben başlıyayım.... Son 10 gündür Türkiyede tatildeydim. Bu fırsatla bayağı bir kitap okudum.Çoğu eski kitap ama olsun. Kitabın yenisi eskisi olmaz....
1)' Türk müsün canım ' Çok hafif ve makara bir kitap.Çok güldüm. Tavsiye ederim.
2)'Sarı Zeybek' Çok güzel bir kitap ama okurken moralim çok bozuldu.
3) ' Şu çılgın Türkler ' Mükemmelliği hakkında yoruma bile gerek yok.
4)'Negatif limanlardan pozitif sulara' vasat bir kitap.
5)'Secret'.Tam bir hayal kırıklığı. Belki o türde çok kitap okuduğum için, belkide en iyi satanlar listesindeki bir kitaptan çok daha fazla şeyler beklediğimden hayal kırıklığı oldu.
6)'9 numaralı otobüsle cennete' en azından 4-5 kere okuduğum,her seferindede zevk aldığım bir kitap.
7)'Bir dinazorun gezileri' şu an daha 40. sayfadayım. Eğer ilginç gelirse sabaha kadar bitirip, öyle uykuya yatarım..
Vay be ! Bayağı okumuşum !!!!!
1)' Türk müsün canım ' Çok hafif ve makara bir kitap.Çok güldüm. Tavsiye ederim.
2)'Sarı Zeybek' Çok güzel bir kitap ama okurken moralim çok bozuldu.
3) ' Şu çılgın Türkler ' Mükemmelliği hakkında yoruma bile gerek yok.
4)'Negatif limanlardan pozitif sulara' vasat bir kitap.
5)'Secret'.Tam bir hayal kırıklığı. Belki o türde çok kitap okuduğum için, belkide en iyi satanlar listesindeki bir kitaptan çok daha fazla şeyler beklediğimden hayal kırıklığı oldu.
6)'9 numaralı otobüsle cennete' en azından 4-5 kere okuduğum,her seferindede zevk aldığım bir kitap.
7)'Bir dinazorun gezileri' şu an daha 40. sayfadayım. Eğer ilginç gelirse sabaha kadar bitirip, öyle uykuya yatarım..
Vay be ! Bayağı okumuşum !!!!!