King aşk kitaplarıdamı yazıyor????? Bu kadar kitap manyağı olmama rağmen tek okumadığım tür romandır. O yüzden pek bilmem....
Aşk hikayesi ama ölen kocayla karısı arasındaki bağlantıyı anlatıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
King aşk kitaplarıdamı yazıyor????? Bu kadar kitap manyağı olmama rağmen tek okumadığım tür romandır. O yüzden pek bilmem....
Bende kitap okumayanlari anlamiyorum...Ama eger is klasiklere, edebiyata gelirse cok iddiali olarak soyleyecegim birsey var. Nasil istedikleri kadar ugrassinlar hicbir film romaninin yarisi kadar bile guzel olamazsa, hicbir tercume klasik, romanda orjinalinin verdigi duyguyu veremez. Suc ve cezanin once Ruscasini okudum, TR de iken Turkce tercumesinide bir okuyayim dedim. 3.-4. sayfadan sonra kitabi biraktim.bende hiç kitap okumamış olanları anlamıyorum. Bir defa elinize dünya klasiklerinden bir kitap alsanız asla bırakamazsınız. ilk okuduğum kitabı hatırlıyorum 80 günde devrialem o kitapla kitap okumayı sevdim ama kitap okumaya madam bovary ile çanlar kimin için çalıyor gibi dünya klasikleriyle aşık oldum. eğer kitap güzelse bir günde 600 sayfalık bir kitabı çok rahat bitiririm
Bende kitap okumayanlari anlamiyorum...Ama eger is klasiklere, edebiyata gelirse cok iddiali olarak soyleyecegim birsey var. Nasil istedikleri kadar ugrassinlar hicbir film romaninin yarisi kadar bile guzel olamazsa, hicbir tercume klasik, romanda orjinalinin verdigi duyguyu veremez. Suc ve cezanin once Ruscasini okudum, TR de iken Turkce tercumesinide bir okuyayim dedim. 3.-4. sayfadan sonra kitabi biraktim.
Demekki neymis, hepimiz lisan ogrenmeliymisiz