En son hangi kitabı okudunuz?????

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En son uzun zaman oldu ..Dünyalar savaşını okuyordum yarım kaldı...Metal fırtınanın yazarlarının kitabı..
Ondan önce Dan Brown ın ihanet noktasını okumuştum....Eskliden boş vaktim oldugunda ikinci el kitapcım vardı ondan sürekli değiştiriyordumm..1 ayda yaklaşık 3 kitap okuyordumm..Geneli roman oluyordu..Bir süre sonra roman okumaktan yaşadığınız dünyayı ve okudugunuz kitaptaki dünyayı karıştırır oluyorsunuz..
Örneğin metal fırtına kitabını okuyanlar bilirler...ABD kuzey ıraktan hava savunmamız zayıf olduğu için içlere kadar ilerlemiştir..Öyleki Ankara'yı ele geçirmiştir..O zaman dışişleri bakanı olan Abdullah Gül ellerindedir...ABD nin bundan sonraki hedefi İstanbul'dur..Hedefine giderken Körfez'i kullanarak ilerliyeceklerdir. Bu bölümleri okurken kendimi o kadar kaptırmışımki,sanki 2 gün içinde ABD ordusu Sakarya'ya da gelecek ve işgal edecek diye hayal kurmaya başlamıştım..Bir silah bulundurmam gerektiğini düşünmeye başlamıştım... :D :D Bu anlattıklarım tamamen gerçektir..Bir ayda 3 dört kitap okursanız ve hiç ara vermeden okursanız böyle yan etkileri oluyor..Tabi yaşayarak okumak şart...
 
Soner Yalçın - Kukla
 
Gregg Loomis'in Pegasus Sırrı ve Julian Sırrı romanlarını okuyan var mı? Tavsiye olunur mu?
 
düşün ve başar okuyorum

cok süper bi kitap gerçekten herkesin okumasını isterim hayata bakış açınız değişiyo
 
umut & hayat akan bir sudur
ayşe kulin

osmanlının son dönemleri ile cumhuriyetimizin iilk yıllarının sıkıntılı dönemini anlatan bir kitap...o dönemleri yaşayan insanların bu değişmlerni yani yeni yaşantılarını içeriyor..
 
arkadaşlar Khaled Hosseini’nin (Halit Hüseyin) uçurtma avcısı isimli kitabını dün bitirdim. Oğuz Atay'ın tutunamayanlar'ından sonra beni en çok etkileyen kitap diyebilirim. Anlatılmaz bir akıcılıkla yazmış, hikaye çok orijinal. Kabilde kaldım 3 ay kadar ortamı iyi biliyorum. kitap o kadar güzel anlatmışki anlatamam. kesinlikle tavsiye ederim. (bir önceki okuduğum Adam Fawer-Olasılıksız)
iyi okumalar.(uçurtma avcısını okuyanlara isterlerse kabil hakkında bilgi( peştunlarla Hazaralar arasındaki sıkıntı konusunda) verebilirim.)
 
eric segall-yalnızca aşk
victor hugo-sefiller
yazarı aklımda değil-huzur sokağı

 
Geri
Üst