En son izlediğiniz filmler ve tavsiye edeceğini filmleri paylaşalımmı?

Bence kalabalıkda izlesen farketmez:D eğer bu film senaryo değilde amatör kamera çekimiyse dahada çok torsararım. Senaryo ise mükemmel yönetilmiş bir film.

Film 2007 yapımı.Türk sinemalarında gösterime girmemiş ilerde koyarlar belki vizyona ama zannetmiyorum.Herhangi bi yerden cdsini alıp yada internetden izleyebilirsiniz.Baştan sona El Kamerası Çekimi.Sırf forumdaki arkadaşlar bu kadar tavsiye etti diye başlarda sıkılmama ve baştan sona tek kamera çekim olmasına rağmen bekledim.Özellikle son yarım saat dehşet ötesi.Kısacası başlarda sıkılmama rağmen filmi beğendim :D

Film 2007 yapımı.Türk sinemalarında gösterime girmemiş ilerde koyarlar belki vizyona ama zannetmiyorum.Herhangi bi yerden cdsini alıp yada internetden izleyebilirsiniz.Baştan sona El Kamerası Çekimi.Sırf forumdaki arkadaşlar bu kadar tavsiye etti diye başlarda sıkılmama ve baştan sona tek kamera çekim olmasına rağmen bekledim.Özellikle son yarım saat dehşet ötesi.Kısacası başlarda sıkılmama rağmen filmi beğendim :D
4 aralıkta gösterime girecekmiş merak edenlerin bilgisine. bencede ilk yarım saat sıkıcı gibiydi ama sonradan beni koltuğa yapıştırdı.

uçurtma avcısına bakıyorum suan

Dün 2012'yi izledim. Efektler 10 numara buna kimse bir şey diyemez. Senaryo ise o kadar da iyi değil. Bir de 2 buçuk 3 saat civarında sürüyor ki bazen bitmesini bazen bitmemesini istiyorsunuz:)

g.i. joe rise of cobra hareketli tempolu güzel bir aksiyondu. projeksiyon ve ses sistemi ister:)

g.i. joe rise of cobra hareketli tempolu güzel bir aksiyondu. projeksiyon ve ses sistemi ister:)

Bluray ve 5.1 ses sistemi ile güzel oluyor. Tavsiye edilir:)

Geri