3 Nis 2010 #41 Burak K. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Eyl 2009 Mesajlar 5,446 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 32 baymustang' Alıntı: bizde yeni dacia duster şiparişi verdik 15 nisanda geliyor Genişletmek için tıkla ... ELR' Alıntı: J hayırlı olsun.. Detaylı inceleme istiyorum Acayip merak içindeyim... Genişletmek için tıkla ... +1. Detaylı incelemeyi fotoğraflarla birlikte istiyoruz Mustafa abi.
baymustang' Alıntı: bizde yeni dacia duster şiparişi verdik 15 nisanda geliyor Genişletmek için tıkla ... ELR' Alıntı: J hayırlı olsun.. Detaylı inceleme istiyorum Acayip merak içindeyim... Genişletmek için tıkla ... +1. Detaylı incelemeyi fotoğraflarla birlikte istiyoruz Mustafa abi.
4 Nis 2010 #42 W wolverine Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Hayırlısı olsun kazasız belasız günlerde kullanın inş...
6 Nis 2010 #43 baymustang Organizasyon Sorumlusu Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2006 Mesajlar 3,426 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 ELR' Alıntı: J hayırlı olsun.. Detaylı inceleme istiyorum Acayip merak içindeyim... Genişletmek için tıkla ... valla bence sizde kapın derim full paketi 38 milyar olucak her bayiye 10ar tane ayarlamışlar indirimli olarak piyasaya sürecekler
ELR' Alıntı: J hayırlı olsun.. Detaylı inceleme istiyorum Acayip merak içindeyim... Genişletmek için tıkla ... valla bence sizde kapın derim full paketi 38 milyar olucak her bayiye 10ar tane ayarlamışlar indirimli olarak piyasaya sürecekler