en temiz benzin hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
shell wpower

markadan önce yer gelir lafı çok doğru bir laf.aynı firmadan 2 satıcının birisinin benzini iyi birisi ise karışık satabiliyor.en güzeli uydudan kontrollü sistemler.tanka giren çıkan uçan herşey belli.dışardan yakıt takviyesi yapamıyorlar.yalnız bana tavsiye edilen çok fazla sirkülasyon olan yerden yani devamlı satış yapılan yerden almamam gerektiği yönündeydi.sebebi gayet açık tankın dibindeki pisliği çekmesi.birde gündüz yerine gece alınması dolayısıyla tortuların dibe çökmesi.

bizde arabayı aldığımızdan beri shell den alıoruz gayet memnunuz ;)

Bende OPET çi lerdenim.Yakıt gerçekten güzel, açıldıgından beri opetten alırım, hiçbir arabamda sorun olmadi.İstasyonlarda hizmet mukemmel, bir de wc ler süper.temiz tuvalet kampanyası var, özellikle ailecek yolculuklarda başka yerde durmam.Üstelik yerli malı yurdum malı :)

ağrı da po'dan alıyorum..arabayı bsayara bağladığımızda benzin karışımı fakir çıktı..ama burada herşey olabilir..memlekete yola çıktığımda ilk opet istasyonundan itibaren eskiden olduğu gb opeti tercih edeceğim...daha önce hiç sorun çıkarmadı.

orada hep öyle çünkü benzine su katıyorlar. su bakımından sorarsan zengin. ben ağrıdan otobüsle geliyordum bir defasında yolda 5 kere kaldık ağrı merkeze kadar zorla gittik. hemen sanayide baktılar ki depoda su karışımı var. işte böyle hepsi frenchise çalıştığı için hepsinede güven olmuyor.

Yolumun üstü olması nedeni ile ve şuana kadar sorun yaratmaması sebebiyle hep Total den aldım. Fakat yakınlarda opet olsa tercihim olurdu.

orada hep öyle çünkü benzine su katıyorlar. su bakımından sorarsan zengin. ben ağrıdan otobüsle geliyordum bir defasında yolda 5 kere kaldık ağrı merkeze kadar zorla gittik. hemen sanayide baktılar ki depoda su karışımı var. işte böyle hepsi frenchise çalıştığı için hepsinede güven olmuyor.

demekki ağrıdan batıya doğru otobüsle gidenlerin hep başına geliyor bu olay bende birkaç defa ucuz mazot yüzünden yolda kaldım..

Geri