Evet oradaki shell'i serviste öneriyor. Orayı biraz geçince OPET var. Oranın benzini de çok iyidir.
ewet abi bende starex in pompayı yaptırırken pompacı saymıştı en iyi mazot satan yerleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet oradaki shell'i serviste öneriyor. Orayı biraz geçince OPET var. Oranın benzini de çok iyidir.
arabayı aldığım ilk günden beri opet 95 oktan kullanıyorum servisin tavsiyesi ve çok memnunm
ağrı da po'dan alıyorum..arabayı bsayara bağladığımızda benzin karışımı fakir çıktı..ama burada herşey olabilir..memlekete yola çıktığımda ilk opet istasyonundan itibaren eskiden olduğu gb opeti tercih edeceğim...daha önce hiç sorun çıkarmadı.
orada hep öyle çünkü benzine su katıyorlar. su bakımından sorarsan zengin. ben ağrıdan otobüsle geliyordum bir defasında yolda 5 kere kaldık ağrı merkeze kadar zorla gittik. hemen sanayide baktılar ki depoda su karışımı var. işte böyle hepsi frenchise çalıştığı için hepsinede güven olmuyor.