En uygun kasko yardımlarınızı bekliyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim de bir sorum var bende 97 model vectra var bir kaskocuya sordum 10 yaşını geçmiş arabaları kasko yapmıyoruz dedi bu bütün kasko şirkeleri için geçerli mi?

ben 93 model vectra için koç allianz'a sormuştum ;yaparız demişlerdi ama fiyat biraz yüksekti...

1 yıl hasarsızlık indirimi, sürücü indirimi,1.5 muafiyet indirimi 1 peşin 5 taksit 980 YTL (16.350 üzerinden) Anadolu sig.geçen sene hasarsızlık olmadığı halde 888 YTl idi.

870 ytl ankara sigorta full.. sigorta yaptırırken fiyatı ile birlikte hizmetinede bakmak lazım. ben bi kaza yaptım ankara sigortadan 1 hafta araba aldım arada arabasız kalmadım cebimden bir kuruş çıkmadı ayrıca devamlı gittiğim servis ile anlaşmalı olduğu için hiç bir şey ile uğraşmadım. Aslında sigorta şirketi kadar acentede önemli size doğru bilgi vermeleri açısından. Birşey olduğu zaman ben sigorta şirketini değil acenteyi arıyorum hallediyorlar..

ARKADAŞIM ŞİMDİ ANADOLU SİGORTA DA KAMPANYA VAR. KİM KAÇA YAPIYORSA AYNI TEMİNATLARLA AYNI PARAYA YAPIYOR. TEK YAPMAN GEREKEN BAŞKA BİR SİGORTADAN ALDIĞIN YAZILI TEKLİFİ ANADOLU SİGORTA ACENTESİNE FAKSLAMAK. ANLAYACAĞIN HEM PİYASANIN EN DÜŞÜK FİYATINA YAPTIRMIŞ OLUYORSUN HEM DE ANADOLU SİGORTAYA.

Bir Yil Hasarsizlik Indirimi Ile 695 Ytl Ye Aksigortadan Yaptirdim

ARKADAŞIM ŞİMDİ ANADOLU SİGORTA DA KAMPANYA VAR. KİM KAÇA YAPIYORSA AYNI TEMİNATLARLA AYNI PARAYA YAPIYOR. TEK YAPMAN GEREKEN BAŞKA BİR SİGORTADAN ALDIĞIN YAZILI TEKLİFİ ANADOLU SİGORTA ACENTESİNE FAKSLAMAK. ANLAYACAĞIN HEM PİYASANIN EN DÜŞÜK FİYATINA YAPTIRMIŞ OLUYORSUN HEM DE ANADOLU SİGORTAYA.

yalnız bu olay yılbaşına kadar geçerli çünkü sigorta firmaları senelik hedeflerini tamamlamaya çalışıyolar ve anadolu sigorta için değil sadece genelde bütün sigorta firmaları yılbaşına kadar bu şekilde

""Ben Anadolu Sigorta derim hem uygun fiyet hemde verdikleri hizmet başarılı.Başka tercihin olucaksa da sakın Ray sigorta olmasın hem ben hemde mağduriyetim sonrası duyduğum bir kaç kişinin büyük sıkıntılar yaşadığını biliyorum.""

Anadolu sigorta acentesi olarak yardımcı olmaya çalışırım...
Tel :0533 633 53 73

bence en uygun kasko yerine en sağlam kasko şirketini araştırsanız çok iyi olur.her şirket türlü koşullar ve ödemeler sunuyor.ama önemli olan allah göstermesin bir kaza anında kasko şirketinizin size verdiği hizmettir.
en uygun fiyatı aramaktansa en iyi hizmeti vereni aramalısınız.
Adnan kardeşime katılıyorum. Ucuza yaptırıp sürünmekte var. 25 yıldır Anadolu Sigorta ile çalışıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Bir yakınım kaza yapmıştı. Yol yardımını aradık. Trafik ekiplerinden önce kurtarıcı göndermişlerdi.

Geri