engelliler opel astrayı tercih ediyor

serhaniscimen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar ben tekerlekli sandalyeli engelliyim 97 model astra steşına binmekteyim.yurtdışından aldım yaptığım araştırmalara görede benim durumumda olan engellilerin büyük çoğunluğu opel astrayı tercih ediyor
benden başka opel kullanan engelli arkadaş varmı aramızda

Sitede yalnızca ben ve bir üyemiz daha vardı önceden, o da seninle aynı astra'yı kullanıyordu ama uzun suredir online degil sanırım.Türkiye'de bu konuyu en iyi bilen (formaliteler-işlemler) Renault. Bunun nedeni ise gazilerle çok çalışıyor olmalarından kaynaklanıyor.Benim bir önceki arabam megane'dı, onu antalya'da satamadım mesela, çünkü işlemleri bilmiyorlardı.Ankarada satıp opal'dan su anki arabamı aldım.Geçmişolsun bu arada, senin trafik kazasından mı kaynaklı?

yo ben iş kazasıgeçirdim önce elektrik çarptı sorada yere çakıldım bu günüme şükür yaşamak herşeye rağmen güzel arabamıda alalı daha 4 gün oldu

çok geçmiş olsun. üzüldüm.
Önceden dizel 200,250,300 mercedesler 1 numaralı tercihti ancak su an 1.6 hacımden yukarsı kabul görulmuyor fakat bunu bı sekılde alanlar hala var. hıybe yoluyla felan almanyadan getirtiyorlar. ancak sımdı fazla ugrasan yok herkes yerlı veya turkıyede bulanan araçları alıyor. bizim muşterilerimizde bi halıylı mercedes var. bi tanede opel kadet otomatik vites var. sanırım senın aracını senden baskası kullanamıyor bi takım kuralları var. aparat olmadan trafiğe çıkman yasak. neyse hayırlı olsun tekrar geçmiş olsun

Evet araç kimin üstüneyse ondan başkasının kullanması yasak, ruhsata da bu ibare yazılıyor...1.6 üstünde devlet ötv alıyor artık malesef, bu da büyük motor hacimli araba almayı çok zora sokuyor.Ama yurtdısından getirtmenin bir artısı artık yok sanırım.Aynı hesaba geliyor, özellikle sıfırda. Ben benimkini alırken araştırmıştım

Evet araç kimin üstüneyse ondan başkasının kullanması yasak, ruhsata da bu ibare yazılıyor...1.6 üstünde devlet ötv alıyor artık malesef, bu da büyük motor hacimli araba almayı çok zora sokuyor.Ama yurtdısından getirtmenin bir artısı artık yok sanırım.Aynı hesaba geliyor, özellikle sıfırda. Ben benimkini alırken araştırmıştım

maalesef kanunlar uygulmalar çok berbat.yurdışı ile yurtiçinden almamız arasında pek fark yok doğru söylüyorsun.artı yurtdışından aldığımız arabayı görme şansımızda olmuyor.tombala çeker gibi ne çıkarsa şansınıza birde gönderdiğiniz adamın insiyatifine bağlı
neyseki ben sanslıyım arabam çok temiz çıktı + ucuza geldi aynı araba yurtiçinde 11-13 arası gidiyor bana 7500 e maloldu herşeyi ile birlikte

Hayırlı olsun güle güle kullan.Ben arabamı alırken 1600 sınırı yoktu ama aldıktan 4-5 ay sonra bu kanun cıktı ve bu araba simdi altın degerinde benim için.Tekrar uygun şekilde alabilme durumum yok

Sitede yalnızca ben ve bir üyemiz daha vardı önceden, o da seninle aynı astra'yı kullanıyordu ama uzun suredir online degil sanırım.Türkiye'de bu konuyu en iyi bilen (formaliteler-işlemler) Renault. Bunun nedeni ise gazilerle çok çalışıyor olmalarından kaynaklanıyor.Benim bir önceki arabam megane'dı, onu antalya'da satamadım mesela, çünkü işlemleri bilmiyorlardı.Ankarada satıp opal'dan su anki arabamı aldım.Geçmişolsun bu arada, senin trafik kazasından mı kaynaklı?

O üye ben olabilir miyim acaba?... :)

Serhan'ım beni de listeye kaydet...

Geri