Enjeksiyonlu araç sahipleri.. AYGAZ a dikkat. !!!

Total sabahları ilk lpg'ye geçişte fark edecekmi acaba, onuda denemek lazım. Total ve shell'dede katkı vardır ama oranı farklı demekki.
Filtre kolay çıkan bir yerdemi, temizleme şansı varmı acaba. Ayda bir temizlenebilse iyi olur.
usta bunun 30.000 filtresi olduğunu söledi. yeri çok kolay . enjektörlerere (LPG) gelmeden hemen önce. Silinder şekilde küçük bir parça. enjektörler tarafındaki klpsi pense ile çerek çıkardığımızda içinde filtre çıkıyor. Yağlı ise zaten değişmesi grerkli diye biliyorum. Ben çok anlamadığım için 40 liraya halettim. :) Malum ekonomiyi canlandırmak lazım. Ancak kapatması olası biz gaz sıkıntısına neden olabilşiecğinden risk malmak ne kadar doru bilemiyorum.

Evet bu filtreler nerede acaba..Kendimiz değiştirelir miyiz ? Değişince ayar gereksinimi oluyor mu ? Yani illa bir LPG servisine mi gitmeniz gerekiyor ??Yoksa al-tak mı ?

40 tl birşey değil fazla yakması arabaya binme isteğini bile öldürür.

40 tl birşey değil fazla yakması arabaya binme isteğini bile öldürür.

aynen. 17kr yakan araba 24 kr yakmaya başladı km de. 24- 17 = 7 kr. 100 km de 7 lr yapar. ayda 1000 den fazla yapıyorum 70 lira ii pra ;)

bende opetten alırım 20 tl lik tüple 120-140 km giderim ama bp den alınca daha yüksek oluyor sizce opet ve bp nasıl kayseride pek aygaz yok :)

bende hep aygaz kullanırım.. ama deneme amaçlı başka marka alacam. 1-2 depo oyl kullanacam. bakalım sonuç ne olacak..

çekişi ve yakıt tüketimini merak ediyorum

Ben Mogaz kullanıyordum, o da katkılı. Ama bu yağlanma hangi sürede soruna dönüşüyor yani kaç depo sonra?... Ben fazla kullanmadm henüz zaten LPG de yeni takıldı sayılır.

Ben Mogaz kullanıyordum, o da katkılı. Ama bu yağlanma hangi sürede soruna dönüşüyor yani kaç depo sonra?... Ben fazla kullanmadm henüz zaten LPG de yeni takıldı sayılır.

mogazda koçun aygazda. ve ikiside ayni anda katkılı oldu. ayni ayni gaz olabilir ikiside. paarlama stratejisidir diye düşünüyorum

. Ankarada eskiş terminalin karşısındaki Total i herkes (özellikle taksici dostlar) çok övdü. Ordan almaya devam.

bahsettiginiz yer için kilometrelerce yol gidiyorum gaz yok diye geri gönderiyorlar visa geçmez diyolar artist artist konusmalar.

eger pompacının total kartına işletirseniz alışverişi sizden iyisi yok.

ankaranın göbeginde düzlük biyer olmasına karsın dagdan farkı yok.

bundan 1 ay öncesine kadar bpden başka nadiren alırdım ortalama yakıt tüketimim 13 krşlarda falandı ama şuan bulunduğum yerde en iyi seçenek aygaz fakat yakıt artışında bariz fark var 15 krşlardan aşağı düşemiyorum ve yolların durumundan dolayıda 90 ı geçmek nerdeyse mümkün değil buna rağmen yakıt artışı hissedilir derecede

Geri