Enjeksiyonlu araç sahipleri.. AYGAZ a dikkat. !!!

sitede son zamanlarda arkadaşlar bir tesbitde bulunduğunda bazıları onların sanki yalan söylüyorlarmış gibi muamele yapıp tezlerini çürütmeye çalışıyorlar.son derece yakışmayan bu tutumları gereksiz yazışmaya sebeb veriyor.herkes karşılaştığı sorunları diğerlerine aktarıyor tabii olarak.eğer siz bu sorunu aynı şartlar altında yaşamıyorsanız illaki başkalarınında bu sorunu yaşaması imkansız manasına gelmez.

yakıt tüketimlerini karşılaştıramazsınız çünkü karşılaştırmak için aynı test koşullarında sabit sıcaklık,nem ve çeşitli dış etkenli kuvvetleri sabitlemeniz ve test etmeniz lazımdır.yukarıda arkadaşların yazılarından ve kendi aracımdan anladığım genelde gaz değiştiğinde katedilen mesafe değişmiyor.sadece aygaz kullanan bazıları bende dahil olmak üzere katkı maddelerinden dolayı tıkanmalar meydana geliyor.

polat kardeş bende sana katılıyorum.karbüratörlü aracımda bile sorun çıkardı aygaz.kaldıki sıralıyı mahveder.birde şu total istasyonu ekcan servisten sonramı

evt 13. km dedigine gore ondan daha bi sonra oluyor.

35,80 litre ile 420 km yaptım 50 km sehır ıcı gerı kalanı ilçeden ile gıdıs gelıslerım... sızce yakıt oranım nasıl... 1.6 twinport 2007 model classic

polat kardeş bende sana katılıyorum.karbüratörlü aracımda bile sorun çıkardı aygaz.kaldıki sıralıyı mahveder.birde şu total istasyonu ekcan servisten sonramı

savaş uzunçiftlikden sonra, yani ekcanla arasında baya bir fark var. ama boş depoyu fullemek istiyorsan gidilir. fazlasıyla kurtaracaktır.

ama ahmeti kurtarmaz.

sordum neden ucuz diye. abi adapazarında felaket rekabet var. bizim patron totalle konuştu. biraz biz indirim yaptık biraz total yaptı. malıda peşin alınca bu fiyata düştü dedi. eskiden 300-500 tl satıyorduk şimdi 4000-5000 satmaya başladık. sürümden kazanıyoruz dedi.

shell gas ile karşılaştırmasını yaptım. aynılar. ama parasından dolayı fazla km yapıyor. ancak rampasını beğenmedim. rampadan emin değilim ama sanki eskisi gibi çıkmıyor.

Son düzenleme:
polat abi sadece tavsiye ediyorum nispet değil. olurya yolda falan denk gelirse güvenerek alabilirsiniz.

dün istanbulda gördüm. 1.92 idi gaz. şok oldum yaw.. çok abartı farklar var

Akşam Opet'te 1,84 ten aldı arkadaşım gazı. Alma dedim Opet'ten Şahin bu bi şey olmaz diye inat ediyo:)

Geri