M
matias
Bilgi Girilmemiş
milangaz(po) yada shell aygazdan başta alıyordum bunları duyunca almıyorum artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dediğin çok doğru kardeşim enjeksiyonsuz araçlarda mükemmel fakat enjeksiyonlu da çok yakıyor bende ipragaza döndüm hem performans hemde yakıt açısından çok güzel bi kez de total denedim fakat aferdersiniz ama bi halta yaramaz en güzeli ipragaz...tüm opelcilere selamlar. Aracım fazla yakmaya ve performansı düştüğü için ustama dün gittim. Ustaya şikayetlerimi ilettiğimde direkt olarak "gazı nereden alıyorsunuz" dedi. Bende "aygaz" deyince. "abi aygaz ın katkısı maaelsef çok yağlı olduğundan önce filtereyi tıkıyor. Sonrada enjektörlerden gazın geçişini engelleyerek aracın gitmesini engelliyor ve çok yakmasına neden oluyor" dedi. Önce oldukça şaşırdım. Yalnız bu sadece enjeksiyonlu araçlarda oluyor dedi. Karbüratörlü araçlarda aksine gayet ii oluyor dedi. Napcaz o zaman dedim abi filteryi değiştirelim sen de gör dedi. Hakkatten filtreyi (büyük olanı) çıkardığında bayaa yağlandığını gördüm. Değiştirdim. Bu gün boş depoya Total den (ustanın tavsiyesi üzerine) 20 tl lik lpg aldım. Ş içi kullanım değeri 100 km = 10 . 7 lt. Eski değerimin aynısı. Bİr önceki aygaz iler kullanım 100 km = 13,5 lt. 3 lt ye yakın fark. 3 * 1.66 = 50 kuruşAcı ama gerçek. Aylardır sürekli kulandığım aygaz ı istemeye istemeye bıraktım.
Paylaşmak istedim. Son zamanlarda aynı sorunu yaşayan varsa aygaz dan kayanaklanıyor arkadaşlar. Bugünkü gaz ölçümümümden sonra iyice emin oldum. Ankarada eskiş terminalin karşısındaki Total i herkes (özellikle taksici dostlar) çok övdü. Ordan almaya devam.
YAnlış anlaşılmak istemem. Sorunum AYGAZ ile değil. Kaldı ki aygaz çıktı çıkalı aygazdan başka hayatta başka lpg kullanmadım. Çokta memnundum. Ancak durum maalesef bu. Total ile Shhel gas ın ii olduğunu sölediler. Bende bugün test ettim ve gördüm. Bilginize...
selam ile.
dediğin çok doğru kardeşim enjeksiyonsuz araçlarda mükemmel fakat enjeksiyonlu da çok yakıyor bende ipragaza döndüm hem performans hemde yakıt açısından çok güzel bi kez de total denedim fakat aferdersiniz ama bi halta yaramaz en güzeli ipragaz...