Enjektör Temizleyici, Yakıt Katkısı - Kim ne kullanıyor, memnuniyet derecesi

serdarkarahan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar herkese,
Enjektör Temizleyici ve Yakıt Katkısı konusunda fikir alışverişinde bulunalım istiyorum. Bugünlerde bu ürünlerden alıp kullanmayı düşünüyorum ve sizlerin değerli fikirlerini, önerilerini bekliyorum.
Honda Accord kullanan bir arkadaşım Opet marketlerde satılan Wynn's marka ürünleri tavsiye etti, ama Opeller için daha iyisi var mı diye bir danışayım istedim. Önerilerinizi bekliyorum.
İyi günler.

merhaba arkadaşım! ben çok anlamam benim arabam benzinli ama bizim baba, diesel yakıt pompası ve parçaları üretiyorlar! kendi pazarlama araçlarında double up veya 444 kullanıyorlar hem yakıt tasarrufu sağlıyor hemde performansı artırıyormuş!!!

Aracım lpg li olduğu için benzin deposuna belirli aralıklarla yakıt katkısı (Double Up)ilave ediyorum ...

bende her depo da würth kullanırım :)

Bu arada birşey daha sormak istiyorum. Ford Focus kullanan bir arkadaşıma sorduğumda, kendisinin kullanmadığını ve kullanmamasını da servisinin söylediğini söyledi. Ford yetkili servisi kullanırsa garantiden çıkabileceğini söylemiş. Acaba Opel'de de böyle bir durum var mı? Aracım daha 4000 km'de, sıkıntı olmaz umarım.

bu işe aklım ermedi çok söylenti var ortalıkta
o sebebten nerde tırak orda bırak yapıyom gittigi yere kadar gider enjektör temizlerken aşındırmazmıymış bu ürünler

bu işe aklım ermedi çok söylenti var ortalıkta
o sebebten nerde tırak orda bırak yapıyom gittigi yere kadar gider enjektör temizlerken aşındırmazmıymış bu ürünler

bende teybi hiç kapamıyom arabanın her yerinden ayrı ses geliyor onları duymamak için yoksa sanayiden çıkamayız:D:D
nerede tırak orada bırak yani kafaya koydum zaten yıllık iznin 3 gününü arabaya ayırcam komple bi söküp dağıtayım sonra toplarım umarım canavar olur...

Enjektör Temizleyicilerin Çok Sık Kullanılmamasını Bende Duydum İçeriğinden Dolayı.Ben Mazot Katkısı Kullanıyorum Hissedilir Derecede Bir Performans Artışı oluyor.

Geri