Enjektör Temizleyici, Yakıt Katkısı - Kim ne kullanıyor, memnuniyet derecesi

Teşekkürler yorumlar için. Bir sorum daha olacak: Enjektör temizleyici ve benzin katkısını beraber mi kullanmak gerekir? Farklı şeyler belki ama ikisini kullanan var mı aramızda?

kesin bir bilgim yok ama mantıken ayrı ayrı kullanılmaları daha uygun olur gibi geliyor bana çünkü farklı içerikli iki kimyasal madde sonuçta birde benzinle karışıyor hepsi birden karışırsa belki tepkimeye girerek zararlı başka maddeler ortaya çıkar ve aracın motoruyla yakıt sistemine fayda yerine zarar verebilir,bence en uygun kullanım şekli her 5000 km.de full dolu depoya enjektör temizleyiciyi koymak ve deponun bitmesini beklemek,daha sonrada her full depoya benzin katkısı koymak şeklinde olmalı...

ben etraftan tavsiye aldım (benzin katkısı satanlardan) abi senin kullandığın 97oktanda zaten bu katkılar mevcut dediler, o yüzden 97den şaşmayarak yola devam ediyorum :D

Double Up markalı ürünlerin piyasada çok sahtesinin olduğu söyleniyor, Arkadaşlar bu ürünleri güvendiğiniz yerlerden almanızı tavsiye ederim

ben şimdiye kadar yaptırmadım enjektör temizliği daha doğrusu aracı bakımlara götürdüğümde böyle bir temizleme yapmadılar...

arkdaslar bu würh benzınlıler ıcın beznın katkı maddesimi

würth marka ürünlerin hem benzinli hem diesel araçlar için çok geniş bir ürün yelpazesi var,enjektör temizleyici ürünler,benzin katkıları,diesel katkıları farklı amaçlar için kullanılan ürünler,genellikle opel yetkili servislerinde satılıyor,ankaradaki özel servislerde pek görmedim ben...

Geri