Enjoy Plus 1.6 A.S.115 bg Teknik Gri-1 No.Solar Master Film

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tamkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Enjoy Plus 1.6 Active Select 115 bg Teknik Gri-1 No.Lumar Film+Park Sensörü

bence bu 1 numara değii 3 gibi duruyor

Ynt: Enjoy Plus 1.6 Active Select 115 bg Teknik Gri-1 No.Lumar Film+Park Sensörü

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler hocam cam filmini nerede yaptırdınız ve ne kadar ?

erdem link' Alıntı:
iyi günlerde kullanın

cam filmi çok koyu gibi görünüyor fotolarda?

Teşekkür ederim, fotolarda göründüğü kadar koyu değil, cep telefonunun acizliği diyelim  :)

avukatakın link' Alıntı:
bence bu 1 numara değii 3 gibi duruyor

Resimler nedense filmin numarası konusunda yanıltıcı olabiliyor, geçenlerde forumda bir resimde film olmayan bir araçta film var gibi görünüyordu.Hatta resim yağmurlu havada ve yukarıdan çekilmişti ama kimindi hatırlayamadım şimdi  :(.

akcaylıastra link' Alıntı:
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler hocam cam filmini nerede yaptırdınız ve ne kadar ?
Teşekkür ederim, Boya-Motor-Döşeme koruma+֖n cam hariç komple film 700 TL tuttu+park sensörü içinde 150 TL. Bana uygun gibi geldi ama yine tartışmaya açık bir konu tabi.Bu arada aracı satın aldığım Arkas Otomotiv ևengelköyde yapıldı işlemlerin hepsi.

Bunlarda bayiden çıkmadan önce, sonra dan maille geldiği için anca yükledim  ;D

343sm.jpg

344wt.jpg

345g.jpg

Hayırlı olsun,kazasız sürüşler dilerimm

Sn. Tamkan,

Aracınız hayırlı olsun. Güle Güle, kazasız belasız kullanın.

turbocosmo61 link' Alıntı:
Hayırlı olsun,kazasız sürüşler dilerimm

drwaverunner link' Alıntı:
Sn. Tamkan,

Aracınız hayırlı olsun. Güle Güle, kazasız belasız kullanın.

Teşekkür ederim, sağolun temennimiz o yönde  :)

Alıntı konusunda da forum sayfalarını düzenli kullandığınız için de ayrıca teşekkür ederim ;)

drwaverunner link' Alıntı:
Alıntı konusunda da forum sayfalarını düzenli kullandığınız için de ayrıca teşekkür ederim ;)

Rica ederim, düzenli olmakta fayda var diye düşünüyorum.  :)

Güzel araç değil mi :).... güle güle kullanın..

Geri