Enjoy Plus Ses Sistemi Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilterk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Enjoy Plus Ses Sistemi Hk.

bılelımde ona gore kolon alalım sonra elımızde kalmasın ama ben alırsam mid takımı tercıh ederım..

İlgilerinize çok teşekkür ederim. Plastik aksam ile ilgili olan sıkıntıları duymuştum. Öncelikli olarak yetkayli servisine sorayım ondan sonra bir yol bulacağız... Konu ile alakası pek yok ama belki sizin de başınıza gelmiştir. Bugün koltuklara kılıf taktırmaya gittim ve bir kaç yerde kılıf baktım fakat aynı cevabı alıp durdum. Astra J lerin ön koltuk kafalarını yerlerinden sökemiyorlarmış :D aradık taradık pek birşey bulamadık. Yaklaşık 1 saatlik araştırma sonunda bulduk. Koltuk kafalıklarının alt kısmında ufak pimler var onları söktüğünüz zaman kafalıkları sökebiliyorsunuz fakat bu seferde kafalıkların ayaklarının içinden koltuğa sabitlenmiş kablolar olduğu ortaya çıkıyor. Yani ön kafalıkları çıkartmanız için kabloyu da sökmeniz gerekiyor ki bu da çok zor görünüyor... Ben çözümü kılıfların üst kısımlarını söktürüp kılıfları geçirttikten sonra tekrar diktirmekte buldum. Kılıf düşünenlere duyurulur :)

aracınız hayırlı olsun . ancak ben kılıf olayını sevmiyorum . sıfır aldıktan sonra o koltukları ben kirletmeliyim  :) . tabi en önemlisi airbaglerin açılmasında sıkıntı oluşturuyorlar

ses sistemi aşırı kötü en yakın zamanda profesyonel sistemimi taktırıcam aracıma

Aşırı kötü demek biraz haksızlık olur aslında ancak net değil yüksek seslerde çok dağılıyor  maalesef.

aşırı kötü bende katılıyorum , bu yüzden ufak bi sistem kurdum kendime..

thejazz link' Alıntı:
Aşırı kötü demek biraz haksızlık olur aslında ancak net değil yüksek seslerde çok dağılıyor  maalesef.

sportu bilmem ama enjoy 4 hopörlör olan aşırı kötü bence

4 bencede kötüdür bizimki 7 tane ama net bir ses veremiyor maalesef keşke daha net ve temiz bir ses verebilseydi

Geri