Enkaz 4... Turkish m3 power :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aldığın jant ilerde alacağın arabalara uyacak mı? Bunun et değeri var, bijon aralığı var, offseti var; Flanş kullanırım diyebilirsin ama çok sağlıklı olmuyor!

Aldığın jant ilerde alacağın arabalara uyacak mı? Bunun et değeri var, bijon aralığı var, offseti var; Flanş kullanırım diyebilirsin ama çok sağlıklı olmuyor!
abi bijon aralığı 4x100,4x108 e oluyor diye biliyorum.Zaten arabayı satarsam ya tofaş yada opel alırım :) sürtermiş ofseti fazla gelirmiş beni ilgilendirmez :p görüntü olsun yeter :)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
gene yaptın yapacagını berkay :)

hayırlı ugurlu olsun dedikleri gibi araba pek enkaza benzemiyo toplanır araba güzelce bence de içine elleme arabanın hele hele o saçma sapan direksiyonlarla saçma sapan yerlere pavyon gibi ışıklar çekme lütfen o zaman enkaz olur bana göre :)

gene yaptın yapacagını berkay :)
Aynen yine dayanamadım :D
Birader dursun direksiyon işte niye satıyosun içi orijinal kalsın saçma sapan direksiyonlar takma :D
Kanka bu orjinal direksiyonu değil işte,t stop direksiyonu. Çok büyük yani rahat olmuyo..Spor direksiyon takarsamda sıradan piyasa ürünü değil OMP falan takıcam..:)
hayırlı ugurlu olsun dedikleri gibi araba pek enkaza benzemiyo toplanır araba güzelce bence de içine elleme arabanın hele hele o saçma sapan direksiyonlarla saçma sapan yerlere pavyon gibi ışıklar çekme lütfen o zaman enkaz olur bana göre :)

Allah razı olsun.Bahsettiğiniz şahıslar ''apaçi şahinciler'' tayfası oluyor :) Benım apaçilikle işim yok,efendi gibi yerinde yanlarım.Yerinde arabanın çapını bilerek basarım.bbs jantları takıp yere basıcam, sahilden 40 50 devam :cool:

Son düzenleme:
aynen öyle saçma sapan bi araba yapıp ıyyyy dedirtecegine tatlı güzel olur vayyy ben arabaya bak ne güzel derler

Geri