Aldığın jant ilerde alacağın arabalara uyacak mı? Bunun et değeri var, bijon aralığı var, offseti var; Flanş kullanırım diyebilirsin ama çok sağlıklı olmuyor!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bijon aralığı 4x100,4x108 e oluyor diye biliyorum.Zaten arabayı satarsam ya tofaş yada opel alırım sürtermiş ofseti fazla gelirmiş beni ilgilendirmez görüntü olsun yeterAldığın jant ilerde alacağın arabalara uyacak mı? Bunun et değeri var, bijon aralığı var, offseti var; Flanş kullanırım diyebilirsin ama çok sağlıklı olmuyor!
noldu abiiiiiiiiiiiiii
aynen abiolm kadetten buralaramı?
T stop alaydın barime yaw..
Direksiyon acayip para ediyormuş hacı,bursadan biri 100 lira verdi,piyasası 150 200
Aynen yine dayanamadımgene yaptın yapacagını berkay
Kanka bu orjinal direksiyonu değil işte,t stop direksiyonu. Çok büyük yani rahat olmuyo..Spor direksiyon takarsamda sıradan piyasa ürünü değil OMP falan takıcam..Birader dursun direksiyon işte niye satıyosun içi orijinal kalsın saçma sapan direksiyonlar takma
hayırlı ugurlu olsun dedikleri gibi araba pek enkaza benzemiyo toplanır araba güzelce bence de içine elleme arabanın hele hele o saçma sapan direksiyonlarla saçma sapan yerlere pavyon gibi ışıklar çekme lütfen o zaman enkaz olur bana göre
Eğer vaktinizi almazsam 5 dakikanızı ayırmanızı rica ediyorumaynen öyle saçma sapan bi araba yapıp ıyyyy dedirtecegine tatlı güzel olur vayyy ben arabaya bak ne güzel derler