Enkaz BBS'lendi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben eksiksiz hale getirince ve yapacak bişey kalmayınca sıkılırım kesin eminim..
Sahibinden.com'da ilanını görünce arayın beni yardımcı olurum.ama 3 4 ay en az bende inşallah :d

su an astra f projelerimi hayata sokuyorum 131 e sıra gelmesi zaman alabilir cunku astraya doyamıyorum:)

Berkay araba ağır ağır şekillenmeye başlamış, mali durumun düzelince farlardan evvel yayların altına koydurduğun takozları çıkartıp, çamurluk ağızlarını açtırman daha mantıklı olur.

Aynen öyle Savaş abi İdareten öyle yaptırdım ufak ufak yapıyorum Hayırlısıyla :)

Bu enkaz en guzel mersoya taş cıkarcak gıbı gelıyor bana berkay :D

Bu enkaz en guzel mersoya taş cıkarcak gıbı gelıyor bana berkay :D
İnşallah öyle olucak kaportasıda çürüksüz olsa güzel olcaktı :) Seneyede imkan olursa kaportaya sokarım dahada satmam :D
Acilen dip basılması lazım Acillll :)

Aynen Samet abi ön taraf çok sıkıntı yarattı arka taraf en kötü çamurluk açılcak.
Ön jant amortisöre 1 2 cm ve arkayı yükseltik ön lastikler frene basınca davlumbazı yalıyor :) Flanş falan yaptılar pek içime sinmedi ama yapıcak bişey yok 13'ten 16 9 ofset mecbur :D

araba çok hoş duruyor ama egzoz ve ön plaka çok sırıtmış.

Berkay bu jantlar hiç olmamış daha dısa doğru ofsetli birşey lazım mesela benim adanlılar gibi hatta benim jantlarla takas edelim kısaca :D

Geri